Backstage

AARHUS – HERE WE COME!

INSTA_Ny butikOKAY, jeg glæder mig HELT vildt, til at slå dørene op til vores nye butik i Århus på tirsdag i næste uge. Det bli’r vildt, det bli’r stort – det bli’r FUNKLENDE. Lige midt i det trendy Latinerkvarter, på Klostergade 3. Der kommer til at være et meget stort udvalg af smykker – til både kvinder og mænd, og HUSK, at smykker skal prøves på. Så kig forbi og prøv løs af smykkerne og få vejledning i smykkestyling fra mig selv og vores dygtige medarbejdere – hvad end du skal finde et smykke til dig selv, eller til en gave.

I forbindelse med åbningen holder vi en åbningsreception på fredag d. 6/11 kl 16-19 – så kig også meget gerne forbi der. ALLE er velkomne og vi byder på champagne og kage.

JEWLSCPH smykkebutik i Århus åbner d. 3/11 kl. 10.30. De faste åbningstider bliver følgende: Mandag-torsdag 10.30-17.30 / Fredag 10.30-18 / Lørdag 10-15

I forbindelse med julen vil der være udvidet åbningstider fra d. 1/12.

HUSK: Livet er smukt – ekstra smukt når det funkler.

ENGLISH

WUHUUU I can not wait till we will open the doors for our new jewellery shop in Aarhus next week. It’s going to be SO good – and I look so much forward to helping women (and men) finding their perfect jewelry – whether for themself or as presents. And I can not say it enough times – jewelry has to be tried on, so if in Aarhus, pop by our shop and feel free to try ALL the jewelry you want.

The shop opens on tuesday – and on friday we will have an opening reception from 16.00-19.00, everyone is welcome to pop by for a glas of champagne and cake.

JEWLSCPH jewellery shop in Aarhus opens 03.11 at 10.30 – and the opening hours will be:

Monday+thursday 10.30-17.30 / Friday 10.30-18 / Saturday 10-15

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar