BROTHER LOVE

DSC_1491~2DSC_3274~2

Min elskede bror David fylder 30 år i dag. Jeg forstår det næsten ikke – 30 år… Det er for vildt. Men hold du KÆFT hvor er jeg lykkelig for at have ham i mit liv. Siden vi var helt bitte små – ja faktisk siden han kom med min mor hjem fra sygehuset, har vi været knyttet med et meget tæt bånd. Så tæt at jeg den første dag ikke ville lade andre komme ind til ham – selv ikke min mormor. Han er MIN David, fik jeg vidst sagt ret så mange gange;) Han er den bedste man kan ønske sig som søster. Da der kun er 1,5 år imellem os, er vi pseudo-tvillinger og har derfor altid haft rigtig meget glæde af hinanden – vi har leget sammmen, grint sammen, grædt sammen – ja, i det hele taget udforsket verden sammen. I dag driver vi JEWLSCPH sammen og selvfølgelig har vi da udfordringer og kan skændes – men når dagen er omme, så ved vi begge to, at vi er her for hinanden. UANSET HVAD. For vi har de samme værdier og forstår hinanden. Og det er sådan det skal være. David er i dag uddannet jurist og udover han er super skarp på alt det – så er han også meget kreativ og han har designet MANNICHE uret. Jeg er pavestolt af han er min bror – han er godt nok en sej af slagsen! Og så passer vi på hinanden. Da vi var yngre var det nok mest mig der passede på ham – i dag vil han nok mene, at det er ham der passer på mig;) Anyways – kort sagt og som det vidst er meget tydeligt på billederne, David du er den bedste og jeg glæder mig til alle vores fremtidige stjernestunder sammen:)

ENGLISH

I will make it short – I LOVE my brother, and today it’s his birthday and a BIG HURRAAAH and kisses from me to him. He’s the best – the best brother in the world!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *