Backstage

No strings attached….

_20151017_130457

YES, jeg er en kvinde med stort K og hopper gladeligt i en lækker kjole. Både de rå og feminine af slagsen. Under enhver kjole – specielt nu det er efterår og vi går vinteren i møde – hører sig lækre strømpebukser. Som du formentlig har opdaget, er jeg meget fokuseret på god kvalitet i både mine smykkedesigns og ikke mindst i det tøj, sko etc jeg bærer. DERFOR er og bliver jeg fan af Wolford og alle deres lækkerier – lige fra strømpebukser til sweatre. For ja sidstnævnte har de sammen med en del andet ready-to-wear faktisk også en del af. Altsammen kendetegnet ved deres sædvanlige lækre kvalitet.

Anyways, hvorfor flasher jeg herover et par strømpebukser? Fordi det IKKE er et hvilket som helst par, det er et par af de spritnye PURE 10 Tights – der er kendetegnet ved, at de er lavet med en helt særlig teknologi, så man ikke kan se syningerne. Dvs under en helt stram kjole kan man intet se…. Og det er jo fantastisk – for der er ikke noget værre end at se syninger etc under en kjole. Knapt så sexet. Et andet plus ved PURE Tights er, at deres elastikbånd i taljen er ekstra bredt og derfor ekstra komfortabelt. Der er da også tænkt over det hele;) De nye PURE 10 Tights som jeg flasher, kommer i butikkerne fra 1/11 – og køber du et par sammen med et par PURE 50 Tights (der blev lanceret sidste år) – så får du en vaskepose med i købet. Hov, fik jeg sagt hvad “10” og “50” henviser til? Det er tykkelsen på strømperne, dvs PURE 10 er finere og dermed endnu mere perfekt under festkjolen – måske til julefrokosten? 😉

Læs mere om Wolford og PURE serien HER

OBS: under mine PURE Tights har jeg et par lækre Tulle Control Panty.

ENGLISH

YES, I’m a woman with a big W – and loves to wear a dress. Underneath every dress – especially this time at the year, a pair of tights is needed. As you know I’m very focused at high quality in my jewelry designs, but for sure also in the clothes, shoes etc I’m wearing. Therefore I’m a big fan of Wolford and all their tights, bodysuits, underwear etc. – but also theire ready-to-wear collection. At the picture in the top, I’m wearing a pair of their brand new PURE 10 Tights – available from the 1st of november. Last year they launched PURE 50 Tights – and now they are launching these PURE 10 Tights. The PURE Tights is made with a special technology gluing the seems together, and making them invisible underneath any skirt. So perfect! As told the PURE 10 Tights arrives in the shops from the 1st of november – and if you buy a pair of PURE 10 Tights with a pair of PURE 50 Tights, you get a free washbag.

Read more about the PURE tights HERE

OBS: Underneath my PURE Tights I’m very a pair of Tulle Control Panty.

Smykker / Jewellery

Ring DIAMOND CIRCLE 18 carat white gold + diamonds / Ring STUNNING CURVE 14 carat gold + diamonds / Ring EXTRAVAGANT TAG black silver + diamonds / Watch MANNICHE TIMEPIECES

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar