Welcome to our shop - it's OPEN

OOOOOH JOHNNY

_20151014_202024_20151014_202058 _20151014_202042 _20151014_175903ÅÅH ja, Johnny Depp – han er og bliver en lækkerbisken, selv med meget lidt hår på hovedet….. For halvskaldet det er den smækre skuespiller i filmen “BLACK MASS”, i rollen som James “Whitey” Bulgar – en hårdkogt gangster der leder en irsk bande i Boston gennem tre årtier (70, 80 og 90’erne) – og konkurrerer med den italienske mafia om områder, stofhandel, prostitution etc. Netop denne kamp gør, at James indleder et fordelagtigt samarbejde med ingen ringere end FBI. Filmen handler om dette samarbejde, hvad et bånd mellem drenge der er vokset op sammen, kan have af betydning… Og hvordan to brødre på trods af, at den ene ender som senator og den anden som gangster – fortsat bevarer det ubrydelige brodersbånd… Mere vil jeg ikke røbe – udover at jeg i de to timer filmen varede, sad klistret til stolen. OG du kan glæde dig til en meget imponerende rolleliste – der udover Johnny Depp bla. består af Kevin Bacon, Joel Edgerton, Benedict Cumberbatch og Dakota Johnson.

Onsdag aften var jeg inviteret til gallapremieren på filmen i Dagmar Teatret – en dejlig aften i godt selskab med min gode ven Gustav. I forbindelse med premieren var selveste instruktøren Scott Cooper og producer John Lesher inviteret til at besvare en Q&A om filmen. Det er fedt med den slags – det giver filmen noget helt særligt, og sjovt var det da også, at høre om alt lige fra deres forhold til lækre Johnny (og om han var FOR lækker til rollen) – til deres besøg i København og hvad de synes om byen. Som de selvfølgelig er vild med – selv i disse dages regnvejr;)

HOV, fik jeg sagt at filmen er baseret på autentiske begivenheder? Det gør den bare ENDNU bedre, virkeligheden overgår jo fantasien… Se BLACK MASS, spændende fra start til slut!

Nå ja mit look? Jeg var klar til den røde løber med en feminin “gangsta”-stil… Og så matchede Gustav og jeg med vores lækre sorte minkpelse. Lidt gangster er vi vel alle;)

ENGLISH

Johnny Depp – hot hot hot, also when he’s almost bold…. Playing the gangster James “Whitey”Bulgar in the new movie BLACK MASS – Johnny still looks hot, though he’s almost bold. He’s a brilliant actor – and the movie is excellent. Wedensday night I was invited for the danish premiere of the movie at Dagmar Teatret. A great evening in good company with my lovely friend Gustav. Before the movie the director Scott Cooper and the producer John Lesner was there themself to answer an Q & A. I love when there is this special things for the premieres – it gives so much extra for the movie hearing something backstage from the people behind. So cool! And the movie? It’s amazing – based on the true story of Whitey Bulger, the brother of a state senator and the most infamous violent criminal in the history of South Boston, who became an FBI informant to take down a Mafia family invading his turf. It’s amazing from start to end – so do yourself a favor, go see the movie. Read more HERE

Jewellery / Smykker

Earrings FACETTED CIRCLE black silver + hematite / Necklace BE CHARMED black silver + white topaz + hematite / Bracelet PEARLY (2 pcs) black silver + freshwater pearls / Ring CIRCULAR 14 carat gold + black silver + diamonds / Ring GLORY black silver + gold-plated silver + black onyx

Look

Skirt, top & tights – Wolford / Bag – Jerome Dreyfuss / Pumps – Prada (Kassandra Sko) / Makeup – Jane Iredale

Hair & Makeup

Malene Windekilde / The Powderroom CPH

2 kommentarer

 • Anette Ninon

  Så fin du var. Hvad hedder farven på dine Wolford strømper?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mai Manniche

   Kære Anette, mange tak og ja et lækkert look ikk☺ strømpebukserne er fra wolford og modellen neon 40 tights i farven billini ☺ Kh mai

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Welcome to our shop - it's OPEN