Backstage Smykkestyling

Welcome to our shop – it’s OPEN

IMG_20151013_170556IMG_20151013_170428 IMG_20151013_170500 IMG_20151013_170523

Smykker / Jewellery

Earrings (my left ear) PURE DROP silver + lemon topaz / Earrings (my right ear) HANGING CUFF silver + lemon topaz / Necklace GRACIOUS silver + lemon topaz / Bracelet MARVELOUS brace / Ring TWISTED silver + white topaz / Ring SINGLE GEM silver + lemon topaz or labradorite / Ring PURE DROP silver + white topaz / Watch – MANNICHE Timepieces

OBS: notice I’m wearing to different earrings – the cuff in the one ear, and a drop in the other ear. SO COOL!

Look

Knit – Stills Atelier / Dress – Elsa Adams Handmade / Forming dress + tights – Wolford / Pumps – Prada (Kassandra Sko)

Text

YES baby, butikken er SÅ åben – (også) her i efterårsferien. Så er du én af de mange danskere der holder fri, så kig forbi vores funklende smykkeunivers og prøv løs af smykkerne. HUSK, at her hos os, der skal smykkerne prøves på – og både jeg selv og vores dygtige smykkestylister står klar til at hjælpe dig. Jeg gentager lige mig selv: PRØV PRØV PRØV.

Butikken er åben alle hverdage kl 10-18 (fredag til kl 17), og lørdag kl 10-14. Ses vi? Læs mere HER

Mit look er meget lækkert ikk? jeg er vild med mine nye tights fra WOLFORD – der giver den fine blondekjole et sporty look. De nye tights er fra Wolfords nye linje “Next in Line” og fås kun i et begrænset antal. Så skynd dig afsted efter et par – og match dem med en fin sort kjole, og looket er mere råt. Perfekto!

ENGLISH

OH YES; our shop in Copenhagen is open – also this week during the autumn break. So if you by any chance is in copenhagen – please stop by and try on ALL the jewelry you would like. I’m here with my skilled jewellerystylists – ready to help you. The shop is open monday – friday 10-18 (friday to 17) and saturday 10-14.

Oooh and my look, it’s hot – right? I LOVE my new tights from Wolford and their new sporty line “Next in Line” – they add the perfect sporty touch for my feminine blonde dress. Don’t you think? The new line is only available in a limited edition, so get yourself a pair asap – theres also some other very nices styles in the collection. All with the signature line.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar