Konkurrencer

VILD KONKURRENCE!!

DSC_1972~2 DSC_1994~2

DSC_1999~2DSC_1998~2 WOOOOW det er vidst lige noget for dig det her…. DU kan nemlig vinde vores smukke smukke SMUKKE diamantring med det funklende navn SUPERIOR* med 0.35 carat diamanter og en smuk citrin ædelsten. Værdi 4199 kr. Det er én af mine egne favoritringe – den ligner en million og klæder enhver hånd.

Sådan vinder du:

 1. Tilmeld dig JEWLSCPH nyhedsbrev HER – vi sender rigtig mange spændende funkler nyheder….
 2. Skriv en anmeldelse af JEWLSCPH på FACEBOOK HER – OBS du skal like JEWLSCPH på Facebook for at kunne skrive en anmeldelse, like os HER
 3. Skriv herunder hvorfor DU skal vinde ringen….

Konkurrencen løber til og med d. 7 oktober, hvorefter en vinder udtrækkes.

Mit look matcher ringen med en super cool skjorte fra Rails Clothing, nederdel fra Elsa Adams Handmade og boots fra Jerome Dreyfuss. Udover ringen bærer jeg desuden disse smykker – alle i forgyldt sølv, da det passer til guldet på mine boots og ringen hehe: MINI øreringe med hvid topas (649 DKK), LOVE øreringe med hvid topas – bemærk der er LO på den ene side og VE på den anden side, så cool (599 DKK), MINI halskæde med hvid topas (799 DKK), TOLERANCE BEJEWELLED halskæde med hvid topas (1949 DKK), BEADS armbånd med pyrit (599 DKK).

*ringen er en str 52 og kan ikke byttes til anden størrelse

 

OBS er du vild med konkurrencer?  Så se mange mange flere fede konkurrencer

Relaterede indlæg

48 Kommentarer

 • Svar
  Lea Flintholm
  29. september 2015 den 16:52

  Jeg har lige været inde og “stalke” alle jeres smukke smykker, og det skulle jeg aldrig være begyndt på. Jeg er faldet helt i staver og sider nu med en ønskeliste som er fem punkter længere end for 20 min siden. smukt håndværk!
  Jeg har fødselsdag på mandag, hvor jeg fylder 18. Så det kunne være dejligt at blive ekstra forkælet og vind ringen. Det kunne være et perfekt minde om en stor dag <3

 • Svar
  Annemarie Svalgaard
  29. september 2015 den 17:10

  Øv linket til Fb virker ikke?? Jeg vil rigtig gerne vinde den ring, den er simpelthen så smuk. Jeg elsker designet og at den glimter så meget.. Den ville passe perfekt til min finger og jeg ville bære den hver dag, sådan et smukt smykke skal bæres

  • Mai Manniche
   Svar
   Mai Manniche
   29. september 2015 den 17:40

   husk du skal like JEWLSCPH for at kunne skrive en anmeldelse:)

 • Svar
  pia sroka
  29. september 2015 den 17:27

  Jeg skal vinde ringen,da jeg altid har ønsket mig en smuk ring, jeg har ingen smukke ringe,kun min forlovelsesring på fingeren, så jeg ville blive meget lykkelig hvis jeg vandt denne smukke ring. 🙂

 • Svar
  Sarah
  29. september 2015 den 18:48

  Jeg skal vinde, da jeg ikke har fået en gave i 2 år. Jeg har ønsket mig denne ring længe, men udsigten, til at min mand får råd til at købe en gave til mig, er meget lille.

 • Svar
  Maria
  29. september 2015 den 18:55

  Ja, det er godt nok en vild konkurrence! Den her ring har jeg kigget på i flere år nu, i håb om at den bliver min en dag, men pga. SU har den ikke kunne komme hjem til mig- jeg håber at vinde den, så det kan være min startgave til min specialeskrivning, og dermed fejre 5,5 års uddannelse snart er slut 🙂

 • Svar
  Louise W. Kræmer
  29. september 2015 den 19:36

  Jeg synes jeg fortjener at vinde, da jeg elsker smukke smykker. De fuldender ethvert outfit. Og så er jeg vildt forelsket i designet på denne ring. Lige min stil

 • Svar
  Signe sahlgreen
  29. september 2015 den 19:48

  Fordi jeg elsker smukke smykker og ville elske at bære den lækre ring og føle mig som en prinsesse !!! 😉

 • Svar
  Emilie Munch
  29. september 2015 den 19:48

  Jeg vil super gerne vinde ringen til min smukke mama. Jeg tog hende med i illums bolighus i Århus, og vi faldt begge for præcis denne smukke ring. Hun fylder 52 skønne år, her den 10/10, og jeg ville absolut elske at kunne give hende denne smukke ring! Hun er simpelthen en fantastisk smuk kvinde, der fortjener en ligeså smuk ring!

 • Svar
  Helle
  29. september 2015 den 19:49

  Jeg ville elske at vinde denne ring, for at kunne glæde min elskede mor, som fylder 75 år her i oktober. Hun har været gennem så megen sygdom og fortjener noget godt. Jeg ved hun har kik på denne helt fantastiske ring, så intet ville være bedre, end kunne sige “tillykke med fødselsdagen kære mor”, og så på forhånd vide hun vil blive begejstret for gaven.

 • Svar
  Freja Abitz Jensen
  29. september 2015 den 19:54

  Jeg skal vinde ringen da jeg har fødseldag om lidt :grinning: , og da jeg dybt begravet i specialeskrivning kan jeg forhåbentlig kalde mig cand.merc. om et par måneder :smiley: :smiley: :smiley: .

 • Svar
  Camilla
  29. september 2015 den 20:06

  Jeg ville elske at vinde den smukke ring, da jeg skal træffe en meget stor beslutning indenfor meget kort tid. Ringen vil give mig held og lykke

 • Svar
  Sofie Svenningsen
  29. september 2015 den 20:21

  Min veninde har i lang tid ønsket en ring fra dette mærke! Jeg krydser fingre og håber, at jeg kan vinde denne ring til hende! ❤️

 • Svar
  Manahi Dababneh
  29. september 2015 den 20:36

  Jeg har længe beundret dine smykker, jeg er en rigtig “ringe” pige og denne her ring har jeg drømt om længe. Det ville være den perfekte 30års fødselsdagsgave – præcis en måned før min egen – nemlig 7 november

 • Svar
  Simone Hansen
  29. september 2015 den 21:01

  Jeg har i længe ledt efter feminine smykker, som oser af luxuriøsitet og stil, som samtidig vil kunne bruges til et aften i byen med veninder. Dit design matcher min personlighed til punkt og prikke og ringen her ville sætte prikken over i’et til et smukt outfit :heart_eyes: Krydser fingre!

 • Svar
  Camilla Hou Petersen
  29. september 2015 den 21:05

  Jeg ville gerne vinde ringen, så jeg kunne give den til min mor 🙂 det ville være en helt fantastisk gave at kunne give <3

 • Svar
  Nadia pehling
  29. september 2015 den 21:12

  Jeg skal vinde ringen så min elskede veninde gennem mange år kan få den i julegave. Hun gør så meget for mig og min datter og derfor fortjener hun en helt unik julegave

 • Svar
  Malene L. S. Jørgensen
  29. september 2015 den 21:38

  Så smuk og unik en ring ville være skøn at bære – så lækker forkælelse tør jeg kun at drømme om <3

 • Svar
  Maria Elmelund
  29. september 2015 den 22:46

  Jeg er ikke så vild med at skrive hvorfor jeg skal vinde, da jeg er sikker på der er mange andre som også fortjener den! Hvis jeg er den heldige, forærer jeg den til min mor, som ALTID snakker om alle de lidt mere eksklusive smykker hun ønsker sig men som hun forbyder mig at købe til hende… Derfor bryder jeg jo ikke hendes regel hvis jeg har vundet den 😉
  Knus Maria 🙂

 • Svar
  Regitze Bjergegaard
  29. september 2015 den 23:51

  Jeg er ikke typen der normalt signer op til alt muligt – konkurrence eller ej, men i denne sammenhæng, kunne du havde fået mig til det meste! 😉 Jeg vil SÅ gerne vinde denne ring! Citrin stenen vækker en hel speciel følelse hos mig. Sten og design minder mig om den første ring jeg blev forelsket i som lille pige, Jeg er en ægte smykkepige, med for lille en bankbog. I min elskede mormors smykke skrin lå den smukkeste citrinring og troenede. Hun havde fået den ved hendes mors død, min oldemor. Jeg fik altid lov at sidde og kigge på hendes fine fine fine smykker dengang. Desværre er den citrin ring defekt i stenen, revnet hele vejen. og fatningen er gået i stykker. Så den ligger som minde – og det er så synd at den er medtaget af alderen! smykker skal bruges..

  Jeg håber denne ring kan blive den nye “familie citrin” som jeg kan bære, og en dag give videre til min kommende datter – eller svigerdatter.

  Kærlig hilsen
  Regitze

 • Svar
  Betina Krause
  30. september 2015 den 19:51

  Jeg vil give ringen til min datter Amalie, hun bliver 17 år i november, og det vil være vidunderligt at kunne give min smukke datter en smuk ring

 • Svar
  Helle Rick
  30. september 2015 den 20:53

  Jeg har været single i ret mange år efterhånden, og får derfor aldrig smykker fra en kæreste/mand. Jeg synes virkelig jeg har behov for en kæmpe forkælelse ved at blive den heldige ejer af denne ufattelige flotte ring. Jeg vil komme til at stråle om kap med stjerne på himlen og jeg vil få et meget bredt smil der når helt op til øreflipperne 🙂

 • Svar
  Miatilda Andersen
  30. september 2015 den 21:03

  Den er meget smuk. Jeg skal vinde, fordi jeg trænger til et løft – jeg går stort set altid i sort, og min monotone garderobe ville faktisk gå, hvis jeg havde den rigtige ring til at fremhæve kontrasten.

 • Svar
  Tine Bonde
  30. september 2015 den 22:15

  Hvis jeg vinder denne ring, ville det være en gave til mig selv som skulle minde mig om den fantastiske dag(igår), hvor jeg fløj min første solo-tur som pilot. 😀 Den ville symbolisere sejr og styrke, og jeg ville elske den! Jeg er i forvejen tosset med ringen, og har for længst sagt til manden at jeg ønsker mig netop dén, i blå, hvis han en skønne dag skulle falde på knæ. 😉
  KH Tine – tinebonde.dk

 • Svar
  Christina S.Thomsen
  30. september 2015 den 22:54

  Jeg håber på at vinde, da alle mine nuværende ringe er for store efter et vægttab.
  Og så kan en kvinde jo aldrig få smykker nok 😀

 • Svar
  Nathalie
  1. oktober 2015 den 10:17

  Jeg skal vinde den smukke SUPERIOR ring, da jeg om 1 måned skal ud og repræsentere Danmark ved en International Skønhedskonkurrence i Taiwan og at denne skønhed vil være med til at skabe en masse opmærksomhed og funkle perfekt til selve konkurrencen 🙂 jeg er ikke i tvivl om at den vil gøre sig godt på min hånd de 2 uger jeg skal afsted og være med at til at føle mig endnu mere dansk og repræsentere de danske værdier, ved at have sådan et luksuriøst og kvalitets stemplet dansk brand på under min rejse

 • Svar
  Merete Louise Østberg
  1. oktober 2015 den 16:43

  Wauw hvor er den helt igennem fantastisk flot :heart_eyes:
  Jeg håber jeg bli’r den Alt for heldige vinder, da jeg faktisk ikke ejer en ring og da jeg ofte er sengeliggende, ville jeg elske at ha’ noget så smukt at kigge på til at muntre mig op :relieved:

 • Svar
  ove hansen
  1. oktober 2015 den 17:46

  den ville kæl min kone .-)
  god vind

 • Svar
  Juliane
  1. oktober 2015 den 21:36

  Fordi jeg har altid drømt om at få en diamant ring! Jeg er en kvinde, derfor jeg fortjener 😀

 • Svar
  Janie Behrensdorff
  3. oktober 2015 den 12:42

  Jeg skal være den heldige fordi jeg er så vil med de dråbe formede ringe og fordi størrelsen passer lige på min finger. Det er jo næsten som om den er lavet til mig Den ring vil blive fast stjerne på min hånd, fordi den er så smuk.

 • Svar
  Annette
  4. oktober 2015 den 17:55

  Jeg er kronisk syg og kan ikke arbejde, dyrke sport, tage på ferie, gå i byen osv. Ville være helt fantastisk at vinde så smuk en ring. Har ingen ringe i forvejen. Har desværre ikke råd til at købe smykker pga jeg er førtidspensionist. Elsker derfor at følge din blog. Du har altid så god stil. Virkelig lækkert tøj, tasker og selvfølgelig de smukkeste smykker. Super god blog. Især dine videoer. 🙂

 • Svar
  AnnPi
  5. oktober 2015 den 12:02

  Jeg skal vinde ringen, fordi min vielsesring er blevet stjålet – den ville være SÅ fin en erstatning 🙂

  • Svar
   AnnPi
   5. oktober 2015 den 12:17

   Hov, så lige det med småt – kan ikke passe ringen alligevel. Så jeg skal ikke være med i denne konkurrence.

 • Svar
  Stefanie Frid Jørgensen
  7. oktober 2015 den 13:40

  For det første er ringen lige min størrelse. For det ANDET – så kan jeg give min kæreste en idé om, hvilke slags smykker, som han skal købe i fremtiden 😉

  • Mai manniche
   Svar
   Mai manniche
   8. oktober 2015 den 11:30

   Tillykke med din nye ring ☺☺☺ send din adresse til info@JEWLSCPH.com

 • Svar
  Julie Oht Larsen
  7. oktober 2015 den 13:57

  Jeg ville elske at vinde denne fantastiske ring. Jeg er i år blevet mor til min smukke datter Alma, og ringen ville være et smukt og evigt minde om hendes ankomst til verden ❤️ Så kan jeg have hende med mig altid ☺️

 • Svar
  Camilla Fuglsbjerg Bach
  7. oktober 2015 den 16:23

  Vil så gerne vinde denne gude smukke ring. Den er intet mindre end fantastisk. Jeg vil bruge den hver dag, da den er klassisk og smuk. Det ville fantastisk at vinde ❤️

 • Svar
  Cam Kruse Klausen
  7. oktober 2015 den 16:47

  Da jeg allerede har en af dine skønne diamant ringe, som jeg fik i gave af mine skønne forældre da jeg blev færdig med min uddannelse som event koordinator – er betydningen af dine smykker for mig, blevet lig succes. Efter min færdiggørelse, landede jeg også mit drømmejob (dobbelt succes) og det ville jeg ELSKE at fejre og mindes om med en ny af dine skønneste diamant vintage look ringe. Jeg ELSKER dem 🙂

 • Svar
  Jeannet Bertelsen
  7. oktober 2015 den 16:52

  Jeg er i fuld gang med at skrive min Bachelor som kommende marine biolog og det ville være så fantastisk at kunne fejre og se fantastisk ud på dagen hvor jeg skal forsvare med sådan en smuk ring og er SLET ikke i tvivl om den ville bringe mig en masse held ☺️

 • Svar
  Mie
  7. oktober 2015 den 17:06

  Jeg ønsker at fejre livet og hvilken bedre måde end med en diamant? 😉 jeg er ovenikøbet også lige fuldt atten år, og det er noget at fejre 🙂

 • Svar
  Nadia Madsen
  7. oktober 2015 den 19:36

  Jeg er nybagt mor og synes helt klart at jeg fortjener at vinde denne utrolig smukke ring.
  Har haft en meget hård start med min datter som ikke var i live da hun kom til verdenen (blev heldigvis genoplivet meget hurtigt). Og da vi endelig kom hjem måtte vi indlægges endnu en gang, da hun ikke fik nok mad hos mig og derfor var meget syg. Hun har klaret det SÅ godt og har det godt idag, men må sige det var en noget hård start og har måtte kræve meget af mig som mor.
  Derfor synes jeg at jeg fortjener lidt selvforkælelse ☺️ Også er ringen jo lige min størrelse

 • Svar
  Pia jensen
  7. oktober 2015 den 20:18

  For 9 mdr. Siden, præcis d.30. dec 2014 var jeg ved at gå nedenom psykisk. Jeg havde alt for meget at se til og det gik dårligt i hhv. skole og børnehave for mine børn. Idag går det rimelig ok med børnene. Psykisk er jeg ved at være rimelig på fode takket være hjælp fra min elskede mand. At vinde ringe vil være et symbol på, at livet er gået fremad igen 😉

 • Svar
  Ninette
  7. oktober 2015 den 20:28

  Jeg skal vinde fordi jeg er VILD med dine smukke smykker. Dine smykker er helt igennem eventyrlige og jeg ville elske at bringe lidt mere eventyr ind i min hverdag

 • Svar
  Janni Østergaard
  7. oktober 2015 den 22:18

  Jeg vil VIRKELIG gerne vinde! Lige præcis den ring, er den ring min kæreste (nuværende mand) friede til mig med d. 25. December 2013. Jeg mistede ringen umiddelbart efter vores bryllup – og jeg har været dybt ulykkelig over det siden. Jeg har desværre ikke haft råd til at erstatte ringen endnu, så at vinde en ny ring vil betyde ALT❤️

 • Svar
  Maiken Birkelund
  7. oktober 2015 den 23:04

  Wiii vil da elske at bærer denne smukke ring. Har nu i 10 år haft sclerose og det har bestemt ikke altid været en dans på roser. Heldigvis har jeg en dejlig mand der er en kæmpe støtte for mig

 • Svar
  emilie keller
  7. oktober 2015 den 23:37

  Jeg håber at vinde, da jeg virkelig synes at det er en fantastisk og smuk ring. Det er noget jeg ikke har råd til at give mig selv fordi jeg er studerende. Så denne ring ville bringe rigtig meget glæde på min finger. 🙂 mvh emilie keller

 • Mai manniche
  Svar
  Mai manniche
  8. oktober 2015 den 11:29

  Kære alle, tusind tak for deltagelse og hvor er jeg glad for alle de dejlige beskeder og fine kommentarer om JEWLSCPH, hver og en betyder alverden for mig jeg har trukket en tilfældig vinder – det blev Stefanie Frid Jørgensen tillykke Stefanie og send din adresse til info@JEWLSCPH.com ☺ og til jer alle lover jeg en ny konkurrence er på vej Kh Mai

 • Svar
  Lis Bjerg
  8. oktober 2015 den 12:01

  Jeg håber på at vinde. Da jeg trænger til noget smukt at se på og glæde mig over. Jeg blev smidt af en hest for 6 uger siden og slog min kæbe voldsomt. Jeg er stadig let lammet i det halve af ansigtet og har stadig smerter.
  Så jeg trænger til noget positivt og smukt at glæde mig over.
  Og da du Mai bare har nogle fantastiske smukke smykker ville det være en ære at vinde en af dine smykker

 • Skriv kommentar