Backstage

KEA’s praktikanter?

Jeg er nu blevet gjort opmærksom på, at der kører en artikel skrevet af Cecilie Guldberg på Ekstra Bladet, hvor hun har indhentet en udtalelse fra Københavns erhvervsakademis programchef for KEA Design Mette Harrestrup. Mette Harrestrup udtaler at de fra KEA ikke ønsker at sende flere praktikanter til JEWLSCPH på baggrund af Cecilie Guldbergs oplysninger og udtalelser fra tidligere praktikanter. Det undrer mig meget, eftersom jeg går ud fra Mette Harrestrup har set på vores reference af tidligere praktikanter, deres flotte opgaver – og at hun selvfølgelig har snakket med dem efterfølgende og evalueret deres ophold.  Til info var de praktikanter, der udtaler sig til Cecilie Guldberg, slet ikke i praktik hos JEWLSCPH som en del af KEA’s udddannelse!

KEA har aldrig klaget over vores praktikanters ophold eller den måde vi har behandlet deres praktikanter på og derfor er jeg selvfølgelig rystet over, at Mette Harrestrup uden at kontakte os og alene ud fra Ekstra Bladets misvisende artikler melder så bombastisk ud. Det er vældig bekymrende og skadeligt for erhvervslivets samarbejde med KEA, at man kan opleve en så useriøs ageren og helt uden forudgående klager, henvendelser og dialog.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar