Backstage

Min kærlighed….

IMG_20150820_141726farverMig og Sony…. Uuuuh tænker du – har hun ENDELIG fået sig en kæreste? hehe det er tæt på – for hvis man kan tale om et kærlighedsforhold (og måske en afhængighed) – jamen så er det forholdet mellem mig og min toplækre mobiltelefon Sony Xperia Z3+. Du husker måske jeg skrev om den, da jeg lige havde fået den ind af døren – læs HER – nu har jeg så brugt den på livet løs i ca to måneder. For søren da en fornøjelse! Det er ingen hemmelighed, at rigtig mange bruger Iphone, men det er sjovt at se hvordan alle jeg møder på min vej, får øjnene op for, hvorfor en Sony er bedre (og mere tjekket i designet). Jeg behøver bare vise dem, hvor gode billeder min telefon tager – og de er overbevist. Kameraet er et af de vigtigste punkter for mig, og det der er på min Sony  Xperia Z3+ er uden sammenligning markedets bedste med 20.7 mp og tager de vildeste skarpe billeder. Læg selv mærke til hvor skarpe alle mine billeder er…. Billederne herover er også taget med en Sony Xperia Z3+. Jeg lånte en anden til at tage dagens fotos;) Desuden er mobilen særlig slidstærk og tåler regn – det var jeg spændt på nu hvor jeg var et par dage i rainy London og hvordan den ville klare det. Der var ingen problemer – jeg behøvede ikke en paraply til mobilen trods det regnede;)

Anyways – jeg er forelsket, i min Sony. Har du endnu ikke fået dig en af slagsen, så und dig selv den glæde – og få fat på den. Udover et fantastisk kamera så du kan forevige dine minder på smukkeste vis – så er den super nem at bruge og synkroniserer desuden nemt med kalender etc. på computeren. Jeg er selv inkarneret MAC-bruger og det er absolut intet problem. Telefon og computer synkroniserer uden problemer og det er lige så nemt som hvis det var med Iphone. Sidst men ikke mindst, så er selve designet lækkert og stilrent – og smart, da den er let “kantet” og ligger godt i hånden. Det er vigtigt for mig, da jeg ofte er på farten – og endda også bruger den når jeg træner, og der er det vigtigt jeg kan holde godt fast. Du kan få den i fire farver – jeg har den i Aqua Green.

Læs mere om Sony Xperia Z3+ HER.

Mit look i dag er med den lækreste Sportmax kjole – direkte fra runway til mig…. – og så med et par boots fra Jerome Dreyfuss. Smykkerne i rosa forgyldt sølv – det matcher kjolen, sko og mobilos;)

Smykkerne

  • DIVINE øreringe med hvid topas ædelsten i rosa forgyldt sølv (2999 kr.)
  • MEDALION halskæde i rosa forgyldt sølv (1749 kr.)
  • PEARLY halskæde med ferskvandsperle i rosa forgyldt sølv (1249 kr.)
  • TWISTED GEM ring med hvid topas ædelsten i rosa forgyldt sølv (1499 kr.)
  • LOTUS ring med hvid topas ædelsten i rosa forgyldt sølv
  • MINI DROP ringe med hvid topas ædelsten i rosa forgyldt sølv (2 stk – 549 kr. pr stk)

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar