Nu som VLOGGER;)

CHRICHRI MAG – Congrats!

DSC_0799~2DSC_0791~2DSC_0793~2

Mandag aften fejrede vi Christiane Schaumburg-Müller og Team ChriChri.dk – deres 1 års fødselsdag OG udgivelsen af deres trykte magasin ChriChri Mag. Jeg var MEGET spændt på at komme til fest på toppen af SOHO i Kødbyen – og blev da ej heller skuffet. For sikke en fest, sikke nogle dejlige mennesker – og sikke et fantastisk projekt. Jeg er vild med kvinder der KAN, VIL og GØR det – og det må man sige Christiane og hendes team i den grad GØR. Hun og teamet er særdeles produktivt, og på bare et år har de formået i den grad at banke et fantastisk online-univers op med chrichri.dk og nu også lanceret et meget smukt magasin. Jeg glæder mig til at få magasinet nærlæst – flot ser det ud. Meningen er, at magasinet er et “add-on” til chrichri.dk og skal udkomme hvert halve år. TILLYKKE til Christiane og teamet – I er da for seje! OBS: Skynd dig at få fat på magasinet – der blev trykt 5000 sidste uge og der er kun 350 stk tilbage… Bestil HER

Med til fest var bla. mine to gode veninder Mette Pedersen og Tina Lund – se lige hvor idyllisk det ser ud på toppen af SOHO. Derudover var der også mange andre dejlige mennesker med til festen – og hvis du ser vloggen herover, så kan du være heldig og få et kys af Mascha Vang, Tina Lund og mig;)

Mit Look

DSC_0779~2 DSC_0790~2DSC_0760~2Perfekt til en sen eftermiddag var min smukke todelte kjole fra Just Cavalli, matchet med et par lækre guld-stilletter fra Prada og taske fra Valentino – begge dele købt hos Kassandra Sko. Da det er en meget spraglet kjole og med et “slips”, så havde jeg ikke taget en halskæde på – men elegante øreringe, armbånd og ringe. Smykkestulingen understreger at det ikke altid er perfekt med både armbånd, øreringe, halskæde og ringe – men at det handler om helheden og selvfølgelig også tøjet. Så når der sker meget på tøjet og udskæringen er “vild” – så lad udskæringen stå frem alene og bær istedet et par smukke øreringe, mange ringe og armbånd. Jeg bar til kjolen smykker i guldlook, så det matchede sko og taske og gav en dejlig sommer-feeling. Makeup og hår stod Malene Windekilde fra The Powderroom CPH for.

Smykkerne

  • GRACIOUS øreringe med pyrit ædelsten i forgyldt sølv (2899 kr.)
  • BEADS armbånd med pyrit ædelsten på sort bomuldssnøre (599 kr. pr stk)
  • SPARKLING RIBBON ring med hvid topas ædelsten i forgyldt sølv (6299 kr.)
  • SUNLIGHT diamantring med 1.25 carat brillianter i 14 karat guld (94.999 kr.)
  • DIAMOND HEART diamantring med 0.75 carat brillianter i 18 karat guld (47.999 kr.)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu som VLOGGER;)