Backstage Smykkestyling

Nu som VLOGGER;)

Jamen OKAY, så skete det – nu kan jeg også skrive “vlogger” på CV’et… Inspireret af danske YouTube-stjerner som Kristine Sloth og Johanne Kohlmetz, så har jeg nu også kastet mig over dette spændende medie FOR REAL – og herover min allerførste vlog. Jeg har gennem tidens løb lavet mange spændende videoer til min YouTube kanal med interviews af danske stjerner såsom Christopher, Tina Lund, Claudia Rex og Julie Zangenberg – samt en masse konkret om smykkestyling. Men nu kaster jeg mig hovedkuls ud i at vlogge – og jeg lover dig, det bliver sjovt og personligt.

Jeg vil også meget gerne høre, hvad DU synes jeg skal vlogge om, er der noget særligt du gerne vil høre? Fortæl mig hvad du gerne vil høre mere om – og er du hurtig, så skynder du dig ind på DETTE blogindlæg, hvor du kan deltage i konkurrencen om en smuk halskæde ved “bare” at fortælle mig hvad du gerne vil høre om på mine vlogs. Stay tuned – YouTube er fremtiden OG nu’et;)

Klik på videoen herover – eller gå direkte til min YOUTUBE-kanal (PS kan du ikke se videoen herover, så opdater lige din browser, så skulle den komme – ellers gå direkte til den HER)

Mit look

IMG_20150802_164006IMG_20150802_164320Et lækkert og stilet look – der understreger at det ikke behøver koste en formue for at ligne en million. Det ene par øreringe koster fx 549 kr. – så det kan de fleste være med på. Da looket er råt, så er smykkerne også rå – og primært i det sorte sølv kombineret med hvid topas ædelsten. Bemærk hvordan jeg kombinerer to øreringe i samme øre – OG se lige den helt enkle halskæde, der passer perfekt til en skjorte og skjortens åbning. PÅ fingrene en lækker kombi af diamantringe og ringe i sort sølv med hvid topas ædelsten.

Smykkerne

  • RAIN DROPS øreringe i sort sølv med hvid topas ædelsten (699 kr.)
  • MINI øreringe i sort sølv med hvid topas ædelsten (549 kr.)
  • HORSES FOR LUCK by Tina Lund & Mai Manniche halskæde i sort sølv (699 kr.)
  • MARVELOUS BRACE armbånd i sort sølv med hvid topas ædelsten (5999 kr.)
  • MINI ring i sort sølv med hvid topas ædelsten (699 kr.)
  • BOW diamantring med 0.55 carat singlecut diamanter i sort sølv og 14 karat guld (12.699 kr.)
  • SUPERIOR diamantring med hvid topas ædelsten og 0.35 carat singlecut diamanter i sort og forgyldt sølv

Jakken er fra Pierre Balmain, skjorten fra Paul & Joe Sister, jeans fra Jbrand og stilletter fra Saint Laurent, samt taske fra Alaia – begge dele købt hos Kassandra Sko.

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar