Backstage

KASSANDRA SKO – NEW IN

DSC_0093~2

 DSC_0090~2 DSC_0091~2 DSC_0092~2Jeg ved godt, hvad du tænker: “Mai er VILD med at shoppe….”. Du har til dels ret, men ikke helt. For JA, jeg elsker at shoppe – men KUN få og udvalgte steder. Det der med at bruge dagevis på at kigge butikker og bare lure… not ganna happen. Jeg er derimod meget selektiv og bevidst om, hvor jeg shopper. Udover der selvfølgelig skal være lækre varer på hylderne, der matcher min stil (og smykker), så er servicen helt afgørende. Jeg får det hele i Kassandra Sko – lækre sko og tasker, samt en super service. Faktisk så god en service at de tit ved hvilke mærker/styles jeg foretrækker – før jeg selv ved det. Lige præcis det aspekt er jo det geniale ved en multibrand-shop som Kassandra Sko frem for monobrand-shops. Jeg mener, i en monobrand er der – sjovt nok – kun et mærke at sælge…

Anyways, jeg glæder mig altid som en lille tigermis til, når der kommer nye varer på hylderne. Udsalget er fortsat godt i gang i Kassandra Sko (med op til 60% på udvalgte varer) – men nyhederne er så småt også at finde på hylderne. Hos Kassandra Sko er der kun de bedste mærker – dvs lækkerier fra Alaia, Rochas, Givenchy, The Row, Valentino, Chloé, Prada, Miu Miu, Saint Laurent, Sonia Rykiel, Fendi – you name it, they got it. Flere af mærkerne er helt nye på hylderne i Danmark – og bid især mærke i Alaia hvis du virkelig har sans for detaljen. Alle Alaias tasker er laser-cut med de smukkeste mønstre. Det er helt vildt – små kunststykker i sig selv. Siden Kassandra Sko fik Alaia på hylderne for første gang sidste sæson, har jeg luret lidt på den klassiske “TOTE”-taske på billedet herover. OM det var den (eller en anden Alaia-model) der kom med mig hjem, det må du jo vendte i spændning for at se… Men som du kan se på posen, så gik jeg ikke helt tomhændet fra butikken – og sæsonen er først lige skudt i gang…

Besøg Kassandra Sko’s tre butikker på Grønnegade 27-29 i København, eller besøg deres smukke webshop HER. Er du en haj efter tidligere sæsoners varer, så har Kassandra Sko åbnet deres egen outlet-forretning på Strandvejen 183, Hellerup med navnet XO Kassandra – og nej, det er ikke som andre outletbutikker….

Looket

DSC_0102~2DSC_0112~2

Mit shoppinglook er med læderleggings fra Est 1995 Benedikte Utzon, sort cardigan fra Elsa Adams Handmade og ballerinaer fra Prada – købt hos Kassandra Sko.

Smykkerne er primært diamanter fra den nye diamantkollektion – dvs med singlecut diamanter i sort sølv. Råt og elegant – og til suuuuuper gode priser fra 1899 kr.

Smykkerne

BLACK LOVE diamantarmbånd med 0.35 carat singlecut diamanter i sort sølv på justerbar lædersnøre (3949 kr.)

BEADS armbånd (2 stk) med sølvpyrit ædelsten og bomuldssnøre (599 kr. pr stk)

HALO diamanthalskæde med 0.59 carat singlecut diamanter i sort sølv (5199 kr.)

CURVACEOUS diamantøreringe med 1.25 carat singlecut diamanter i sort sølv (13999 kr.)

Ringene – på min venstre hånd fra toppen:

  • KISSING GLOBES diamantring med 0.26 carat singlecut diamanter i sort sølv (3149 kr.)
  • STUNNING CURVE diamantring med 2.35 carat brilliantslebne diamanter i 14 karat hvidguld (189.199 kr.)
  • SINGLE FLASH diamantring med 0.05 carat singlecut diamanter i sort sølv (1899 kr.)
  • BLACK GLOBE diamantring med 0.11 carat singlecut diamanter i sort sølv (2149 kr.)
  • MINI HALO diamantring med 0.11 carat singlecut diamanter i sort sølv (2299 kr.)

Ringene på min højre hånd:

  • GLACIER diamantring 2.10 carat singlecut diamanter i sølv (33.999 kr.)
  • BLACK GLORY diamantring med 0.4 carat singlecut diamanter og røgtopas ædelsten i sort sølv (3849 kr.)

Er du også lidt vild med min nye diamantkollektion? Så se den HER

OBS OBS OBS: Har du lagt mærke til mit MEGA fede ur? Det er vores nye MANNICHE TIMEPIECES – læs mere HER

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar