Backstage

Au revoir Århus

IMG_20150718_141032 IMG_20150718_141100Hvad har jeg egentlig lavet i Århus? Udover et smut forbi vores kunde Illums Bolighus i Århus, et interview til Aftenshowet, et besøg i Silkeborg, Ø-haven og andet spændende…. så har jeg brugt mine dage i Århus på at arbejde med min SS-16 kollektion. Og du kan godt glæde dig til næste sommer (ja, jeg sagde næste….) for der vil være ekstra farverige ædelsten på programmet. Og nogle nye designs der klart signalerer sommer, sol og paradise… Mere afslører jeg ikke nu, men glæd dig. Også til en helt særlig nyhed af armbånd og smykker med DIT initital. Jaaa det lyder spændende ikk;)

Anyways, tasken er pakket og jeg skal hjem til København. Men Århus, vi ses igen meget snart. I promise.

Rejselooket er smart og sort – både smykker og tøj er sort, men tasken bryder så lige looket på smukkeste vis. Smykkerne er primært fra URBAN kollektionen og FEATHER serien, den er lækker og enkel – super nem at bruge.

Smykkerne

Toppen er fra Falcon & Bloom, jeans fra Jbrand, sko fra Prada købt hos Kassandra Sko og taske fra Gerard Darel.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar