Blååååt er hot

Blandt flora – og høns…

DSC_4010~2DSC_4004~2DSC_3987~2 DSC_3994~2Jeg har meget respekt for gode idéer – og må sige de her i Århus har fået en særlig god én af slagsen med projeket “Ø-haven”. Som navnet indikerer, så er der tale om et projekt med en masse små ø-haver, hvor alle har mulighed for at blive bybønder og passe deres egen lille “ø”. Projektet ligger lige på Århus Ø – faktisk stort set lige for foden af nybyggeriet Lighthouse – som vi har en lejlighed i. Så jeg kan gå lige ned fra lejligheden og hen til “Ø-haven”. Området er super spændende og det er en rigtig god måde at inddrage indbyggerne på i grønne projekter og samtidig også vise hvor vigtigt det er at vi husker på det grønne – selv i en travl hverdag. Det er også et oplagt sted for skolebørn at tage på udflugt til, få et indblik i dyrkelse af grøntsager, urter, blomster – midt i byen. Nååå ja, og så er der også høns… gok gok;)

Man skulle næsten tro at mit look var koordineret med flora og fauna i “Ø-haven” – for sikke da jeg matcher ind. At jeg så også elsker alt med blomster, natur og skønhed – det gør  ikke matchet mindre perfekt. Jeg er fascineret at tankerne bag “Ø-haven” – og lov mig, at hvis du er i Århus, så besøg projektet. Samtidig med det, så kan du også nyde en tur langs Århus bugt – her er fantastisk! Just say’in… Læs mere om “Ø-haven” HER.

Smykkerne

  • MAJESTIC øreringe med hvid topas ædelsten i rosa forgyldt sølv (3199 kr.)
  • SIMPLE HEART øreringe med hvid topas ædelsten i rosa forgyldt sølv (649 kr.)
  • SIMPLE HEART halskæde med en lille hvid topas ædelsten i rosa forgyldt sølv (949 kr.)
  • MARVELOUS armbånd med sort onyx ædelsten i rosa forgyldt sølv (5999 kr.)
  • PURE DROP ringe med henholdsvis hvid topas, sort onyx og labradorit ædelsten i rosa forgyldt sølv (649 kr. pr stk – dog 1099 kr. med labradorit)
  • TRIPLE GEM ring med hvid topas ædelsten i rosa forgyldt sølv (1099 kr.)

Bemærk hvordan jeg har matchet et par store øreringe med et par små hjerteørestikkers – cool hvis du har to huller. OG så en hel enkel halskæde – så looket er smukt afstemt. Blondejakken er fra Elsa Adams, læderleggings fra Joseph, top fra Tibi – og flats fra Prada hos Kassandra Sko.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blååååt er hot