SPOTTED...

Ligner en million….

_20150707_181311 _20150707_184947 _20150707_181222 _20150707_181117 IMG_20150707_184400WOOOW it’s looking like a million…. Og ja, hvad er det så der ligner en million? Det er den helt vildt fantastiske hvide topas ædelsten. Se hvor smukt det ser ud – uanset om det er kombineret med sølv, sort sølv, rosa forgyldt sølv eller forgyldt sølv – så ligner det en MILLION. Årsag? Det er en hvid topas ÆDELSTEN. Du har helt sikkert hørt om zirkoner og eller zirconia… Lad mig gøre det klokkeklart. Zirconia (cubic zirconia) er GLAS – og det samme er krystaller. Faktisk burde der altid skrives “syntetisk” foran disse… Det er helt korrekt, at der er en ædelsten der hedder zirkon, men det er en meget sjælden ædelsten og desværre IKKE den der bliver brugt i stride strømme, men derimod ZIRCONIA, som mange så fejlagtigt kommer til at kalde zirkoner. Min holdning er meget klar, hold dig fra smykker med glas – hvis du da har stil, og ikke mindst ønsker et smykke der holder for livet.

Er du til det rå look, så bær smykker i sort sølv med hvid topas ædelsten. Feminint look – så vælg kombinationen med rosa forgyldt sølv for det gyldne look, eller med forgyldt sølv for det klassiske look. Stilren og enkel i looket – så vælg smykker med hvid topas kombineret med sølv.

Uanset stil, så er smykker med hvid topas ædelsten et HIT – og jeg lover dig, du vil ligne en million;) Smyk dig med smykker med hvid topas ædelsten – se dem alle HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPOTTED...