Backstage Smykkestyling

MIT ÅRHUS

IMG_20150629_225355Kan man andet end ELSKE den udsigt? altså havet bag mig? Don’t think so… Den trofaste læser her på bloggen har nok fanget at jeg ELSKER Århus. Jeg er vild med at være her i vores fantastiske lejlighed, der stort set ligger lige oven på vandet, i det super cool nybyggeri Lighthouse ved Århus Havn. Jeg nyder at komme her, arbejde koncentreret…. meeeen også fordi Århus sgu’ er en dejlig by og det er så skønt at være her:)

Men hvad laver jeg så her i Århus, når jeg ikke nyder den fantastiske udsigt fra Lighthouse?

Illums Bolighus

IMG_20150629_220645IMG_20150629_220725Stor bygning, lille kvinde…  Billedet taler for sig selv – Illums Bolighus i Århus er en særdeles stor bygning, der har ALT hvad hjertet begærer – inklusiv smykker fra JEWLSCPH. Udover at jeg er pivstolt af, at de har vores smykker, så er det også stedet at handle i Århus, når du er på jagt efter dansk (lækkert) design. De har ALT – lige fra sengetøj til havemøbler, tøj, sko etc. Og så udelukkende lækre mærker – så derfor er jeg rigtig glad for selv at shoppe i Illums Bolighus. Læs mere HER.

Det kulturelle

IMG_20150629_225512 Kunst og kultur står øverst på min liste over ting, som jeg bliver inspireret af. Uanset om det er smukt eller ej, så er kunst altid givtigt på én eller anden måde. Er det ikke inspirerende, jamen så giver det helt sikkert nogle andre refleksioner, siger noget om samfundet etc. Kort sagt – kunst er godt, kunst er udviklende for sjæl og sind. For tiden er der her i Århus den meget store “Sculpture by the Sea”-udstilling, som er Danmarks største kunstevent. Udstillingen består af ca 60 kunstværker fordelt langs Århus Strand. Dermed er det en gratis udstilling, som alle kan nyde frem til d. 5 juli. Det er meget klogt tænkt af Århus Kommune at lave denne slags udstilling, det involverer borgerne i kunstens univers og gør det tilgængeligt. Nogle af kunsstykkerne er bedre end andre, men de har alle det tilfælles, at de giver publikum mulighed for nogle unikke oplevelser. Læs mere HER.

Smykkerne

IMG_20150629_220526 IMG_20150629_220502Nååå jamen smykkerne? De er i det rå look med grønne ædelsten til det ellers feminine outfit. Perfekt stylet – hvis jeg selv skal sige det.

Smykkerne:

 • ENCHANTED øreringe med grøn onyx og hvid topas ædelsten (1799 kr.)
 • ENCHANTED halskæde med grøn onyx og hvid topas ædelsten (1449 kr.)
 • PURE DROP halskæde med sort onyx ædelsten (1149 kr.)
 • ENCHANTED ring med grøn onyx og hvid topas ædelsten (1199 kr.)
 • MARVELOUS armbånd med grøn onyx ædelsten (5999 kr.)
 • CROSS diamantring med 0.75 carat singlecut diamanter i sort sølv (4199 kr.)

Toppen er fra Dolce & Gabbanna, jakken fra Mauro Grifoni (købt hos Elviro by Cordelia), jeans fra JBrand og sko fra Jimmy Choo (købt hos Kassandra Sko).

Er du også vild med Århus? Så fortæl mig gerne om DINE favoritsteder i Århus?

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Claudia Liv
  30. juni 2015 den 10:19

  Jeg er tilflytter og flyttede til Aarhus for godt et år siden, men jeg vidste IKKE, Illums Bolighus var her.. Ej, hvor er det pinligt, jeg kender ellers ALLE shoppesteder her.. Nå, der lærte jeg noget nyt i dag og er allerede på vej ud ad døren 😉 Tusinde tak, haha! Knus <3

  • Mai Manniche
   Svar
   Mai Manniche
   1. juli 2015 den 19:34

   hehe sikke noget du ikke kendte Illums Bolighus – du må derud nu og jeg lover dig du bliver fan;) Knus og god sommer:)

  Skriv kommentar