VIND I ROMANCENS TEGN

Et lyserødt liv?

_20150623_142448 _20150623_142742Er livet lyserødt? Er livet en dans på roser? Nej det er det ikke… Livet er smukt og livet er fantastisk…. Men en dans på roser, det er det ikke. For mig er det helt afgørende i mit liv, at jeg laver noget jeg elsker – OG at jeg ser dem jeg elsker. At jeg har en hverdag der er givende, inspirerende og fyldt med mange gode oplevelser. SELVFØLGELIG er der hårde dage, dage der er lange og hvor jeg egentlig bare vil sove. Men det skal der også være plads til. For det er de dage der gør, at jeg værdsætter alle de andre til fulde. Jeg knokler 24/7 for JEWLSCPH og for at glæde en masse kvinder med de perfekte smykker. Netop det, at jeg glæder en masse kvinder og hjælper dem til at finde smykker der klæder dem, fremhæver deres træk – og måske endda er symbol på en særlig begivenhed – det er guld værd for mig. At jeg så også er så heldig en papegøje, at jeg dagligt ser min elskede mor og bror på kontoret – det er en gave jeg gerne knokler for.

Hvad knokler du for, hvad er vigtigt for dig i DIT liv?

I dagens anledning er jeg hoppet i den smukkeste lyserøde kjole fra Cacharel – med en lækker blondecardigan fra Elsa Adams. Skoene er det seneste udsalgskøb fra Jimmy Choo i Kassandra Sko.

Smykkerne er i det rosa forgyldte sølv – og læg mærke til hvordan jeg har kombineret 2 stk af mine ringe fra “Glamourous Green Amber by Mai Manniche” for House of Amber, det ser da ret godt ud og giver sammen en fed statementring.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND I ROMANCENS TEGN