Min skønhed?

Dommer til Miss Universe – og hvorfor?

IMG_20150620_215318

Miss Universe… Den konkurrence har du UDEN tvivl hørt om – hvis ikke, jamen så lever du på en anden planet;) Da JohnPaul Hamilton – der har licensen til konkurrencen i Danmark med sin mand Anders de Voss – kontaktede mig og spurgte, om jeg ville være dommer til Miss Universe Danmark, var mit svar klart JA. Til forskel fra andre skønhedskonkurrencer er Miss Universe ikke “bare” en konkurrence, hvor det handler om at se godt ud, det handler OGSÅ om, at have noget på sinde, forholde sig til samfundet og forsøge at gøre en forskel. De kvinder der stiller op, bliver bedømt på deres udseende – men mindst lige så meget på deres mål for livet, hvad gør de for det samfund vi bor i, hvordan agerer de rollemodel for andre kvinder, hvad er deres mærkesager, håndtering af ligestilling og i det hele taget hvad gør de for at forbedre andres liv. Det er altså ikke nok KUN at se godt ud – der skal også være en skarp kvinde bag det smukke ydre.

Vinderen af den danske Miss Universe skal repræsentere Danmark til det store finaleshow til januar 2016, som bliver afholdt af ingen ringere end Donald Trump og TV netværket NBC. Rygtet siger det bliver i Kina eller måske Brasilien, men det vides endnu ikke…. Måske den danske Miss Universe bliver den næste Helena Christensen – for det var netop det at hun i 1986 vandt Miss Universe Danmark, der blev startskuddet på hendes karriere. En karriere hvor hun netop er kendt for, både at være gudesmuk, og have noget på hjerte og agere som en rollemodel..

Rigtig mange danske kvinder har ansøgt om at være med i årets Miss Universe Danmark – og de endelige deltagere er nu fundet og kan ses HER.

Selve Miss Universe Danmark afholdes d. 15 august på Bella Sky – og jeg glæder mig til sammen med de andre dommere, at finde Miss Universe Danmark 2015. OG jeg kan lige så godt sige det med det samme – jeg er en benhård dommer, deltagerne kan ikke “bare” charme mig – de skal vise kvindelig styrke og POWER! Så piger, hvis I læser dette indlæg – så kom i gang – vis I gør en forskel…. Jeg sørger for at følge alle på diverse sociale medier, og glæder mig til at følge med og blive klogere på HVEM der fortjener at blive MISS UNIVERSE DANMARK 2015.

Mit look

IMG_20150621_161627IMG_20150621_161512

I forbindelse med afsløringen af de 26 deltagere til Miss Universe Danmark blev der lørdag aften holdt et storslået event, hvor alle deltagerne blev kort præsenteret. Her fik både jeg og nogle af de andre dommere mulighed for, at få et første indtryk af deltagerne. Lad mig side det sådan – nogle var bedre end andre, og jeg siger det én gang: OPFØR JER ORDENTLIGT, vis pli og respekt for hinanden og dem omkring Jer! Just say’in – med Emma Gad in mente…

Anyway jeg var hoppet i en smuk sort kjole fra Lace by Stasia, med en Wolford underkjole og sorte knæstrømper – samt taske fra Valentino (købt hos Kassandra Sko) og så pumps fra Chanel. Et par lækre Chanel, der vist nok hører til i min mors garderobe;) Makeup og hår af mig selv – med lækre makeup produkter fra Jane Iredale (det bedste mineralmakeup på markedet!)

Smykkerne er i forgyldt sølv krydret med hvid topas ædelsten – samt en enkel diamantring:

  • SUPERIOR diamantring med hvid topas ædelsten og 0.35 carat singlecut diamanter (4199 kr.)
  • GRACIOUS halskæde med hvid topas ædelsten i forgyldt sølv (1949 kr.)
  • UNIQUE øreringe med hvid topas ædelsten i forgyldt sølv (3599 kr.)
  • SPARKLING RIBBON ring med hvid topas ædelsten i forgyldt sølv (6299 kr.)
  • BLACK BRILLIANCE diamantarmbånd med sort diamant i 18 karat guld (9999 kr.)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min skønhed?