INSPIRATION - gult med et twist

Kast et håndtegn – med held

IMG_20150616_193449 IMG_20150616_193300

Jeg kender Danmarks – og Dubais – største charmetrold, det må være lille Louis Nielsen;) En dejlig (velopdragen) dreng der kommer til at tage en masse pigehjerter med storm, når han bliver ældre – så Tina og Allan skal passe godt på ham;) Louis var forbi fordi Tina og jeg holdte et VIP-event i forbindelse med vores smykkekollektion Horses for Luck i JEWLSCPH butikken. Kollektionen tager udganspunkt i en hestesko – og uanset om man er ridepige eller ej, så er det en super populær kollektion, for hvem vil ikke smykke sig med held, som hesteskoen jo er symbol på;) Eventet gik rigtig godt, og Tina fortalte også lidt mere om hendes liv i Dubai.

Jeg er meget stolt af vores fælles kollektion, men jeg er i det hele taget også stolt af Tina og værdsætter meget vores venskab. Hun er en kvinde med ben i næsen, stærk forretningskvinde, smuk hustru og fantastisk mor. Imponerende er det også, hvordan Tina altid husker hendes fans. Vi har efterhånden været ude til mange events, og Tina husker altid at få et billede med hende og hendes fans, til stor glæde for hendes fans, og dem er der mange af;) Så vi fik selvfølgelig også et billede med et par fans fra eventet – OG jeg fik et billede med Tina, Allan og Louis – et sejt trekløver, og jeg er fan;)

Se hele vores “Horses for Luck” kollektion HER – og smyk dig med heldet. Priser fra  475 kr.

Mit look

_20150616_193714 _20150616_193743I dagens anledning – og fordi jeg i det hele taget er så vild med vores “Horses for Luck” kollektion – havde jeg selvfølgelig øreringene og matchende halskæde på. Faktisk havde jeg to halskæder på – den ene i den almindelige version i sort sølv, den anden i “DOBBELT”-variant med diamanter… Super smukt at kombinere dem sammen…

Smykkerne

OBS: Husk der er udsalg disse dage – med 30% på ALT. Besøg JEWLSCPH butikken på Blegdamsvej 104A, 2100 Kbh Ø – eller shop online på www.JEWLSCPH.com (brug rabatkoden: UDSALG15).

Min kjole er fra Pierre Balmain, strømpebukserne fra Wolford og stilletter fra Prada – købt hos Kassandra Sko.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSPIRATION - gult med et twist