VIND VIND VIND

SINDSYG STOLT SØSTER

DSC_1833~2

Jamen altså, det er LIGE før, at jeg næsten ikke kan håndtere det – jeg er SÅ STOLT af min bror! Min elskede bror David Manniche har gennem flere år haft en drøm – han ville designe et ur – der var til at betale. Med et Breitling og et Rolex i skuffen ville flere mene han HAR de ure han behøver – men niks, han VILLE designe et selv, et ur der er LIGE i øjet. Et ur i samme lækre kvalitet, design som de kendte brands – men til en langt bedre pris. Lang proces kort – og David kastede sig sideløbende med alt hans andet arbejde – han er jurist og varetager alt juridisk (og meget andet) i JEWLSCPH og vores mors firma LIVA KURSER – ud i projeketet. Guderne skal vide det har været en proces med lidt bump på vejen – men men men NU er vi i mål, og de første 100 stk MANNICHE TIMEPIECES er til salg.

Uret fås i to varianter:

– med beige skive og brun rem “The WHITE Edition”

– med sort skive og sort rem “The BLACK Edition”.

Uret er med schweizisk urværk, 45 mm bredt og selve remmen er i kalveskind.

Kort sagt – et MEGET lækkert ur.

Pris: 10.500 kr.

Se mere HER

Uret er lavet til mænd, meeen jeg synes nu også det klæder mig – og har allerede lagt en billet ind på “The WHITE Edition”. Endda så meget at jeg egentlig tror jeg vil sælge mit Hublot og Rolex….

OGSÅ til kvinder… mig mig mig

DSC_1830~2

Mesteren himself – David Manniche

11182785_10153855549749778_461672670674484576_oDavid Manniche – nu kan han også tilføje “Ur-designer” på CV’et – og jeg er en stolt søster;) David bærer “The BLACK Edition”.

Læs meget mere om MANNICHE TIMEPIECES – og bestil DIT ur. Husk der kun er 100 stk.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND VIND VIND