Backstage Smykkestyling Smykketrends

Let’s celebrate!

IMG_20150604_163242

Ved du hvad dag, det er i dag? Det er 100 års dagen for kvinders stemmeret, og det skal sgu fejres! D. 5 juni 1915 blev Grundloven ændret og vi kvinder fik stemmeret til Folketinget og Landstinget i Rigsdagen – og kunne også opstilles til selvsamme. Vejen til denne grundlovsændring var dog ikke en dans på roser, mange års kamp var gået forud for ændringen – og forud var bla. at kvinder i 1908 fik stemmeret og gjort valgbare til det kommunale råd. De mange årtiers kamp for grundlovsændringen d. 5 juni 1915, kan virke uforståelig for os (kvinder) i dag, for SELVFØLGELIG skal vi da kunne stemme på lige fod med mænd. Vi er ligestillet – hverken over eller under mænd, men vi er ved siden af hinanden. De tosser der mener noget andet, de er…. Ja, tosser!

Dejligt er det, at kunne fejre denne 100 års dag, men for mig som kvindelig erhvervsdrivende og – vil jeg selv mene – med ben i næsen. Så må jeg alligevel slå fast og råbe højt om, at vi IKKE er nået i mål. Ja, vi har stemmeret og på papiret er vi ligestillet. Men når jeg dagligt læser i medierne om alt fra kvindeidealer til kvinders plads i bestyrelser. Så må jeg erkende der er lang vej igen. HVORFOR er det kun kvindelige idealer vi hele tiden diskuterer – hvad med mændene? Og hvorfor er det overhovedet nødvendigt at diskutere om der fx skal indføres kvoter i bestyrelserne? Come on, det bør da være naturligt at indføre de kvoter – så vi undgår “Rip,Rap, Rup – effekten”, hvor mænd ringer til andre mænd og beder dem komme i deres bestyrelse. Og så lige den med kvinder der bærer tørklæder, hvilke mænd bærer tørklæder? Enhver har ret til den religion de ønsker at tro på, men at undertrykke kvinder qua religiøse forhold, det holder ikke. Punktum.

Så ja, der er lang vej endnu – men det skal nu alligevel ikke afholde mig fra, at råbe et GIGA STORT HURRAAAAA og tillykke til os kvinder. Vi fortjener at blive fejret, men det er en selvfølge, at vi er ligestillet med mænd. Det BØR det i hvert fald være!

Mit look – et POWER look….

IMG_20150604_163649IMG_20150604_163506 IMG_20150604_163842Helt i tråd med dagens tema, så bærer jeg med stolthed – ekstra meget i dag – POWER symbolet (som halskæde og på ringene). POWER symbolet er en kombination af hjertet, peace- og kvindetegnet i ét. Som et klart symbol på kvinders styrke. Det signalerer på det kraftigste at vi kvinder skal stå sammen – huske vores fælles og individuelle styrke. Vi KAN, Vi VIL, Vi SKAL!

Smykkerne

The POWER Big  halskæde i sølv (1249 kr.)

PURE DROP halskæde med hvid topas ædelsten i sølv (1149 kr.)

GODDESS øreringe med hvid topas ædelsten i sølv – læg lige mærke til hvor smukt de står til mit hår og giver det ekstra glans… (1349 kr.)

BEADS armbånd med sølvpyrit ædelsten (599 kr.)

POWER Signet ringe (2 stk kombineret) i sølv (1899 kr. pr stk)

CIRCULAR diamantring med 0.36 carat singlecut diamanter i 14 karat guld og oxideret sølv (21.199 kr.)

Er du en POWERkvinde – så råb HURRA for os alle i dag!

Smyk dig med POWER smykkerne – OG køb endda dit eget POWER smykke med 25% rabat, brug rabatkoden: power – på webshoppen.

Mit look er med top fra Cacharel, jeans fra Pierre Balmain og ballerinaer fra Prada – købt hos Kassandra Sko.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar