Kappe diem...

Illums Bolighus – let’s ROCK

DSC_1516~2

Mon jeg er på vej på en flyver – eller hvad søren laver jeg her i lufthavnen? Hmm gæt én gang? Hvor er det fedeste sted at shoppe i lufthavnen? Nej det er IKKE i TAX-FREE… MEN derimod i Danmarks absolut bedste stormagasin – aka Illums Bolighus. Vi har gennem de sidste par år forhandlet smykkerne hos Illums Bolighus på Amagertorv – og nu er vi sør’me også kommet ud i deres afdeling i lufthavnen, samt Århus og pop-up butik i Skagen. Helt i JEWLSCPH’s ånd om samarbejde og dialog, så var jeg selvfølgelig også selv ude at sætte smykkerne op i lufthavnens afdeling. Lidt specielt at være i lufthavnen uden at skulle på en flyver og komme ind i lufthavnen uden et boardingkort. Som leverandør får vi alle et særligt “havne-kort” – dvs vi kan komme i lufthavnen, men desværre ikke komme hurtigere ud på flyveren NÅR der skal rejses. Æv da;)

Jeg er MEGET stolt over at vi nu er repræsenteret med smykkerne i alle Illums Bolighus’ danske afdelinger – herunder et lille smukt og funklende vue over de forskellige butikkers opstillinger….. Kan man andet end elske det blik – og smykker i stride strømme?

Illums Bolighus / Lufthavnen, Kastrup

DSC_1502~3 DSC_1504~3

Illums Bolighus / Amagertorv, København

DSC_1309~2

Illums Bolighus / Århus

DSC_1017~3

Illums Bolighus / Skagen Pop-Up (juni-august 2015)

Skærmbillede 2015-06-03 kl. 18.28.22~2

Mit look

DSC_1528~2 DSC_1531~2

Jeg er trukket i arbejdskjolen – elsker den model fra Halston Heritage og har den efterhånden i flere farver. Skoene er fra Chloé og tasken Saint Laurent – begge dele købt hos Kassandra Sko. Jakken fra Elsa Adams. Smykkerne er særligt udvalgt til dagens besøg i lufthavnen og styles der er med i deres udvalg. Det er altid godt at vise smykkerne “på”. Læg mærke til, at jeg mikser metallerne – og slipper rigtig godt afsted med det – jeg har både forgyldt, sort sølv og hvidguldssmykker på. Det giver et cool og stadig feminint og trendy look. Elegant så det batter og en smuk både at spice den sorte kjole op på. Do try it at home – OG husk at slå vejen forbi Illums Bolighus, hvad end du er på shoppingtur i København eller Århus, på ferie i Skagen eller på vej på en flyver til et eksotisk sted….

Smykkerne

SOLITAIRE øreringe i forgyldt sølv (999 kr.)

HORSES FOR LUCK by Tina Lund & Mai Manniche diamanthalskæde med 1.05 carat singlecut diamanter i sort sølv (7499 kr.)

BEADS armbånd med guldpyrit ædelsten og sort bomuldssnøre (599 kr.)

SINGLE diamantarmbånd med 0.20 carat singlecut diamanter i sort sølv og med lædersnøre (2799 kr.)

CROSS diamantring med 0.75 carat singlecut diamanter i sort sølv (4199 kr.)

DIAMOND CIRCLE diamantring med 0.343 carat brilliantslebne diamanter i 18 karat hvidguld (29.999 kr.)

GLORY BLACK diamantring med 0.35 carat singlecut diamanter og sort onyx ædelsten i sort sølv og forgyldt sølv (4199 kr.)

STUNNING CURVE diamantring med 2.35 carat brilliantslebne diamanter i 14 karat hvidguld (189.199 kr.)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kappe diem...