Backstage Smykkestyling Smykketrends

MY BEAUTY

 DSC_1065~2

IMG_20150516_184430Hvad er dine daglige skønhedsrutiner? I en travl hverdag har vi selvsagt ikke tid til anisgtsmasker, lange makeup-seancer etc. Det skal gå tjept – men se godt ud. Gennem årene har jeg prøvet RIGTIG mange forskellige mærker – som model fik jeg rigtig meget godt (og knap så godt) i krydderen, og i de sidste mange år til fotoshoots, styling etc i forbindelse med JEWLSCPH, har jeg også fået prøvet en hel del. Min favorit til hverdag er og bliver uden sammenligning mineralmakeup fra Jane Iredale – hvor jeg har fundet en “formel” på en perfekt dagsmakeup, der tager mig præcis 4 minutter at lægge på. Jeg starter med et produkt fra Dermalogica (det er deres hudpleje jeg bruger) – men resten er Jane Iredale:

1. Skinperfect Primer fra Dermalogica.

2. Pure Matte Finish Powder – som jeg kommer på med en børste.

3. Eye Shadow Kit – Getaway fra forårslooket Country Weekend. Til mine øjenskygger bruger jeg ALTID andre pensler, end dem der følger med – en tyk og en tynd. Jeg bruger først den tykke til, at komme en lys farve på hele øjenlåget og op til brynet. Så bruger jeg den tynde pensel til at komme en mørk/sort farve på yderste halvdel af øjenlåget og langs kanten af øjenlåget. Til sidst bruger jeg igen den tykke pensel til at komme en gylden farve på hele øjenlåget – blandet sammen med den mørke på halvdelen af låget. Easy peeasy – og flotte store øjne.

4. Bitty Brow til at tegne brynene op. De fleste kvinder glemmer dette punkt, men det er en stor fejl, for præcis som øreringene rammer ansigtet ind – så rammer brynene øjnene ind. Så husk det.

5. PureLash Mascara for fine vipper.

6. Sidst men ikke mindst så skal der lige noget highlight på kinderne – for tiden bruger jeg den cremede In Touch Highlighter, men ellers er jeg også glad for PurePressed Blush i farven Sheer Honey.

Her fik du min step-by-step guide til en smuk dagsmakeup – og ligesom der ikke er nogen undskyldning for IKKE at gå med smykker, så er der INGEN undskyldning for ikke at bruge makeup til hverdag. Det gør altså en forskel – og 4 minutter kan de fleste finde tid til..

HORZE ÅRHUS

IMG_20150516_153144

Jeg er i Århus disse dage og brugte dagen i dag på, at besøge de søde piger i butikken HORZE her i Århus. De sælger rideudstyr i stride strømme – og så også lige Tina Lunds og min smykkekollektion “Horses for  Luck”.

Udover HORZE Århus, så har HORZE butikkerne i København og Slagelse også kollektionen. Så HUSK næste gang du skal købe dit rideudstyr, så er de rigtige smykker også en del af udstyret;)

Dagens look

DSC_1049~2

Det var egentlig ikke planen, at jeg skulle blive i Århus, så derfor er mit tøj det der lige var kommet med ekstra i tasken – heldigt det passede sammen;) Et par jeans fra Jbrand Jeans, top fra Zara og sko fra Prada – købt hos Kassandra Sko. En rigtig kvinde har selvfølgelig AlTID udstyret i orden – dvs smykkerne;) Så sør’me om ikke også de perfekte smykker var med i tasken – nemlig et rosa forgyldt look, for en gylden glød.

Smykkerne

QUEEN øreringe i rosa forgyldt sølv (1399 kr.)

MEDALION halskæde i rosa forgyldt sølv (1749 kr.)

FILIGRAN CUFF i rosa forgyldt sølv (7999 kr.)

TWISTED GEM ring i rosa forgyldt sølv med hvid topas ædelsten (1499 kr.)

CROSS diamantring med 0.75 carat singlecut diamanter i sort sølv (4199 kr.)

STUNNING CURVE diamatring med 2.35 carat brilliantslebne diamanter i 14 karat hvidguld (189.999 kr.)

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar