CHICK FLICK

Prinsesse – til hverdag og fest

hverdag02 hverdag03

hverdag01hverdag04Kan man bruge de samme smykker til hverdag og fest? Det kan du bande på man kan, det handler om stylingen lige fra tøj til hår og makeup.

Se fx mit look i dag kontra mit festlook i går til Danish Beauty Award 2015. I går bar jeg den smukkeste Elsa Adams kjole, stilletter fra Christian Dior (købt hos Kassandra Sko), samt smuk pels fra Kløve & Lønberg og clutch fra Naledi – toppet med diamantsmykker. Hår og makeup stod Malene Windekilde fra The Powder Room CPH for i går. Okay tænker du – diamanter til fest, men ikke til hverdag…. Men se mit look i dag – den samme lækre pels og de smukke diamantsmykker, MEN et helt andet og langt mere råt hverdagslook med de rå læderleggings fra Joseph, silketop fra Mauro Grifoni (købt hos Elviro by Cordelia), samt ballerinaer fra Chanel. Jeg har desuden løst hår og helt enkel hverdagsmakeup – og tør jeg sige det – smykkerne er perfekte og på ingen måde for meget.

Smykkerne

VIVA diamantøreringe med 4.92 carat singlecut diamanter (33.999 kr.)

PRINCESS armbånd med 2.75 carat singlecut diamanter (35.999 kr.)

HORSES FOR LUCK by Tina Lund & Mai Manniche halskæde med 0.54 carat singlecut diamanter (7999 kr.)

DIAMOND CIRCLE diamantring i 18 karat hvidguld med 0.343 carat brilliantslebne diamanter (29.999 kr.)

TWISTED DREAM diamantring i forgyldt sølv og oxideret sølv med 1.1 carat singlecut diamanter (9299 kr.)

STUNNING CURVE diamantring i 14 carat hvidguld med 2.35 carat brilliantslebne diamanter (189.199 kr.)

DIAMOND WAVES diamantring i sort sølv med 0.68 carat singlecut diamanter (7999 kr.)

MIN frisør – ÅRETS frisør!!

DBA1376jpg_ fotograf Peter Dahlerup

Foto fra den røde løber: Peter Dahlerup Fotografi

25110104R_highres

Vildt var det også i går til Danish Beauty Award, at JEWLSCPH var sponsor for Årets Frisør 2015 – og HVEM vandt? Det gjorde min helt egen fantastiske frisør Anne-Sophie Villumsen der har Danmarks eneste grønne, økologiske og bæredygtige frisørkæde ZENZ Organic Haircare. Jeg har gået der i flere år og ALDRIG haft så pænt hår som efter jeg er startet der.

TILLYKKE til Anne-Sophie – se herunder et dejligt billede med os begge. Anne-Sophie var selv smykket med JEWLSCPH GRACIOUS øreringe med lemon topas i sort sølv (1999 kr.) samt PRECIOUS HEART halskæde i forgyldt sølv – OG hun fik som en del af hendes pris en POWER-kæde i rosa forgyldt sølv med hvid topas ædelsten (3849 kr.). En PERFEKT halskæde til en vaskeægte POWERkvinde.

TAK til Danish Beauty Award 2015 – og stifteren bag Anne-Dorte Mathiesen – for endnu en dejlig aften i skønhedens tegn:)

2 kommentarer

 • Louise

  Hej Maj,

  Hvorhenne køber du dine Joseph læderbukser? Jeg vil så gerne have et par, men vil gerne prøve de forskellige modeller, inden jeg bestemmer mig og køber dem og se de forskellige kvaliteter og det kan jeg ikke på nettet jo.

  Kærlig hilsen Louise.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • mai

   Hey Louise, jeg køber dem i London og har et par i stort set alle farver 😉 ved ikke hvor de kan købes i dk – men du kan helt sikkert købe dem online. Mine er str 34 og de gir sig lidt:) kh mai

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHICK FLICK