TAK FOR KAMPEN

SNAPS med SONY

DSC_0709~2 DSC_0701~2~2 DSC_0715~2

received_10153282874579367~2Hvem kysser jeg for tiden? Ikke så mange, men til gengæld kysser jeg gladeligt min telefon;) Jeg er nemlig ret vild med min nye smartphone Sony Xperia Z3. Som ivrig instagrambruger og glad for, at forevige min dag på billeder – spurgte jeg forleden på facebook, hvilken telefon på markedet der er bedst til billeder. Rigtig mange skrev Sony Xperia Z3. Med et kamera på 20.7 MP var jeg da også hurtigt overbevist og fik fat på én af slagsen – i en smuk kobberfarve.

Om den så er SÅ god? Den er FANTASTISK – tager de skarpeste billeder og har et super godt redigeringsprogram. Kameraet har mange funktioner, og bla. kan man vælge manuelt eller automatisk indstilling. Opløsningen på de 20,7 MP bruges ved manuel indstilling, mens den automatiske indstilling bruger 8 MP der også er helt fint. Kort sagt er hele kameraoplevelsen lige i skabet. Se selv på de tre øverste billeder – de er taget med min telefon og redigeret på telefonen efterfølgende. Jeg har redigerede dem med et filter der gør top og bund lidt sløret. Jeg er vild med det filter og smykkerne ser fantastiske ud. Det nederste billede er – sjovt nok – ikke taget med min Sony, men taget for at vise hvor godt min telefon passer dagens look. Læg mærke til, at billedet faktisk er mere rødligt i det – på trods af samme filter som de billeder der er taget med Sony.

Summa summarum alle mine bedste anbefalinger til Sony Xperia Z3 – OG så er den også super nem at bruge med alle dens andre funktioner. Mail, noter og diverse apps – Iphone go home!

Dagens look

Weekenden er over os og jeg har brugt lørdagen på at få lavet nye smukke negle af Tessa hos Unique Nails. De smukke negle i en grålig nuance matcher godt dagens outfit – et smukt rosa sæt fra Wolford matchet med et par lækre guldfarvet stilletter fra Prada, købt hos Kassandra Sko. De perfekte smykker er i det rosa forgyldte look – med rosenkvarts, røgtopas, hvid topas og RAV. MUMS og weekenden er i gang….

Smykkerne

  • MARVELOUS armbånd med rosenkvarts ædelsten (8499 kr.)
  • ARENA halskæde med rosenkvarts og hvid topas ædelsten (2399 kr.)
  • FALLING DROPS øreringe med røgtopas ædelsten (2699 kr.)
  • PRECIOUS CIRCLE ring med hvid topas ædelsten (1899 kr.)
  • GLAMOUROUS GREEN AMBER by Mai Manniche (for House of Amber) ring med kirsebærfarvet rav (1595 kr.

1 kommentar

  • C

    Du er da også noget så smuk at se på! Og tror ikke det er din nye mobilsskyld 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TAK FOR KAMPEN