Sølv chick

TAK FOR KAMPEN

foto01Kort før jul blev jeg ringet op af Ulrik Nørklit fra foreningen Familier med kræftramte børn. Ulrik stillede mig en udfordring – om jeg sammen med fem andre danskere ville være med i “Se & Hør Udfordringen 2015” og få 10.000 kr til at yngle til så meget som muligt i perioden d. 1/2 – 1/4. Mit svar var et stort rungende JA – for selvfølgelig vil jeg være med til at gøre en forskel og hjælpe hvor jeg kan. De andre fem deltagere var Sophie Løhde, Frederik Fetterlein, Jacob Riisgaard, Per Hillo og Brian Holm.

Sammen med mit team JEWLSCPH gjorde vi hvad vi kunne for, at få de 10.000 kr til at yngle ved at lave følgende:

TAK til alle der donerede til ovenstående – det er jeg meget glad for.

RESULTATET

Udfordringen er nu nået til vejs ende, og i alt fik vi i JEWLSCPH indsamlet ca. 80.000 kr – uden de 10.000 kr fra foreningen.

De fem andre deltagere i udfordringen gav den også MAX gas og vinderen blev: Sophie Løhde. Tilsammen fik vi alle seks indsamlet 1.178.776,27 kr til foreningen Familier med kræftramte børn. DET må da siges at være VILDT flot!!

Hvad vi hver i sær præcis fik indsamlet – det må du læse i ugens Se & Hør😉

TAK FOR KAMPEN:)

Foto – Thomas Laursen / Se & Hør

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sølv chick