Smykkestyling

Smykker med held!

søndag01

TinaSort_samlet_highForgyldt_samlet_highDia_samlet_high

JEG er en heldig papegøje – jeg har en dejlig familie og mange dejlige venner og veninder omkring mig, der alle er super seje på hver deres måde. En af mine veninder er dog særlig sej – nemlig Tina Lund. Hun er Danmarks bedste kvindelige springrytter –  OG så gi’r hun den gas i Dubai for tiden og vinder trofæer i stride strømme. Tina har netop opnået et af hendes store mål og blev nr. 1, 2 og og 3 i den store klasse – se hende på billedet herover med alle de fantastiske trofæer. TILLYKKE TINA – du er for sej:)

Sammen har Tina og jeg lavet kollektionen “HORSES FOR LUCK by Tina Lund og Mai Manniche” – og mon ikke det bringer en smule held at smykke sig med et smykke fra kollektionen? I think so – og i dag smykker jeg mig med kollektionen i sort sølv og sender god karma afsted til Tina;)

Smykkerne fås i enten forgyldt sølv eller sort sølv – og med eller uden diamanter. Priser fra 475 kr.

Se hele kollektionen HER.

Et smykke fra kollektionen er også en perfekt gaveidé – for hvem vil ikke gerne forkæles med lidt held OG se godt ud samtidig. Der følger med hvert smykke et flot kort med Tinas personlige autograf håndskrevet (og min…).

Smykkerne kan købes ONLINE, i vores butik på Blegdamsvej 104A, Kbh Ø – samt udvalgte forhandlere landet over. Bla. kan kollektionen købes hos HORZE i Slagelse, København og Århus. Så hvis du skal shoppe hesteudstyr så forkæl ikke kun hesten når du besøger HORZE;)

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar