Konkurrencer Smykkestyling

Wuuuuhuu VIND!

DSC_0289~2~2konkurrencer01konkurrence03

Min dag startede lidt skidt – og så tænkte jeg: “fandme nej – intet kan slå mig ud…”! Og DET skal også komme alle Jer til gode. Jeg har nemlig besluttet mig for, at det i dag er KONKURRENCE tid… Så DU kan vinde de smukke PURE DROPS øreringe, der gemmer sig i posen, og som du kan se herover. Øreringene er med røgtopas ædelsten, og i 24 karat forgyldt sølv – værdi 749 kr.

SÅDAN vinder du:

 1. Like billedet på instagram
 2. Upload et billede hvor du bærer et JEWLSCPH smykke og brug følgende tags: #jewlscph #konkurrence @maimanniche_jewlscph

Konkurrencen løber til d. 24/4 – og jeg trækker lod blandt alle deltagerne. Udover at vinderen får de smukke øreringe, så reposter jeg også vinderens billede på min instagram, så det har bare at være et godt billede;)

Held og lykke:)

Dagens look

Jeg er gået i forårshumør og har taget et par total pink bukser på fra Edith & Ella – jeg er VILD med dem. De er lidt “baggy”, men på den super feminine måde, specielt når jeg matcher dem med et vintage Moschino bælte, cashmere cardigan fra Elsa Adams, boots fra Chloé hos Kassandra Sko – og så de absolut perfekte smykker i dag: feminine smykker i 24 karat forgyldt sølv krydret med hvide topas ædelsten. Mums;)

Smykkerne

Relaterede indlæg

1 Kommentar

 • Svar
  Anette
  19. april 2015 den 21:03

  Hej Mai
  Øv altså – jeg bruger ikke Instagram….. nå men pyt, hvis det kan give dig en bedre dg, vil jeg gerne hjælpe med. Jeg har en del af dine ørestikker – stjerner i forskellige størrelser og former bla. mine ynglings bliver dog fredstegnene – som jeg har både i stikkere og hænge i alm, guld og rosa guld, dem bliver jeg aldrig træt af og de bliver komplimenteret, hver gang jeg har dem på <3.
  Når jeg skal være lidt mere smart bruger jeg mine lange øreringe i rosaguld med 2 store firkanter. Jeg elsker dit rene design, kvaliteten er lækker og designet rustikt og elegant, Hav en dejlig søndag aften.

  Mvh Anette

 • Skriv kommentar