Rød løber Smykkestyling

Velgørenhed, lækre gæster og smykker – YES

J169I forbindelse med vores store indsamling for foreningen Familier med kræftramte børn – som en del af Se & Hør Udfordringen – afholdte vi forleden et stort velgørenhedsevent på Hotel Ascot. Det var en super dejlig eftermiddag – med intimkoncert med Lighthouse X (Søren Bregendal, Johannes Nymark & Martin Skriver), lækkerier fra Lauras Bakery og Choko Choko Yeah, vin fra Ladegourdie Vinimport – samt tapas fra Hotel Ascot. Bilia var hovedsponsor og havde derfor udstillet et par lækre Volvo’er ved entréen: Volvo, vild og VIRKELIG vidunderlig.. Just Say’in;)

Mine to yndlings DJ’s Lasse & Jacob fra DJ Revision sørgede for lækre toner før og efter Lighthouse X – med hjælp fra Lydudlejning.net. OG sidst men absolut ikke mindst – så sørgede fotograf Peter Dahlerup for lækre billeder fra eventet.

Herunder lidt snaps fra den røde løber – sør’me om ikke en del af gæsterne havde JEWLSCPH smykker på – se selv herunder. Se desuden mange flere billeder fra eventet på FACEBOOK.

Lighthouse X…

J181

Jamen det er da HELT ok selskab jeg er i her – tre lækre mænd, aka Søren Bregendal, Johannes Nymark og Martin Skriver – der tilsammen udgør Lighthouse X (HUSK “X”‘et udtales “ten”). De tre mænd de bliver store – det lover jeg Jer! De synger helt igennem fantastisk og fanger publikum med charme og udstråling. Jeg er fan!

Ministeren

J708

Dejligt var det at min gode ven Manu Sareen kiggede forbi – som minister for børn, ligestilling, integration og sociale forhold var eventets fokus på familier med kræftramte børn relevant og jeg var meget glad for hans besøg.

Benedikte Balling

J341

Nybagt mor til Josephine – og smukt smykket med et par JEWLSCPH øreringe med store rosenkvarts ædelsten. Øreringene er fra en tidligere kollektion – men du kan se en masse lækre øreringe med rosenkvarts HER.

Sara Maria Franch-Mærkedahl

J249

Smuk vejrvært og sidste års vinder af Vild med Dans (med Silas Holst) – perfekt smykket med et par BEJEWELLED SOLITAIRE øreringe (2999 kr.) med hvid topas ædelsten samt en GRACIOUS halskæde (1949 kr.) med røgtopas ædelsten. Begge dele i sort sølv og giver Sara Maria et råt look.

Claire Ross-Brown

J284

Altid søde og smilende Claire med BEJEWELLED HANGING HEART øreringe med hvid topas ædelsten (2399 kr.), CLASSIC HEART diamanthalskæde (5849 kr.) samt SUPERIOR diamantring med røgtopas ædelsten (4199 kr.)

Claudia Rex

J236

Den kvinde er sgu’ så lækker – og se lige hvor cool de store GRACIOUS øreringe (1999 kr.) med grøn onyx er til hende. SÅ cool!

Silas Holst & Louise Mahnkopf

J261

To dejlige personer – der sammen med Johannes Nymark udgør forældre-teamet til Maggie My. Verdens dejligste lille pige… Louise blev sidste år forkælet af Silas og Johannes med SUPERIOR diamantringen med røgtopas (4199 kr.) – og hun har brugt den lige siden, inklusiv til eventet:)

MANNICHE-mafiaen….

J192J065

Til eventet var selvfølgelig resten af klanen også – på øverste billede er det fra venstre min bror David, min mor Vibeke og min far Peter. På nederste billede min mor og jeg – vi matcher godt i Stasia outfit begge to, og selvfølgelig JEWLSCPH smykker.

Min mor har matchet sin Stasia kjole med smukke smykker med labradorit ædelsten: PURE DROP halskæde (1449 kr.), FALLING DROPS øreringe (4449 kr.), MARVELOUS armbånd (9799 kr.) – og prikken over i’et: den perfekte SUPERIOR diamantring (4199 kr.)

Mit look

J071J080

Jeg bar det smukkeste sæt fra Stasia, med et par lækre Wolford strømpebukser (bemærk detaljen ved anklen) – samt sko fra Prada hos Kassandra Sko. Hår og makeup stod Malene Windekilde fra Beauty Academy CPH for (hun havde også sørget for min mors hår og makeup).

For at understrege det sort/hvide look, bar jeg smykker med hvid topas ædelsten i sølv – og lidt diamanter på fingrene;) GRACIOUS øreringe med hvid topas (1999 kr.), GLAMOROUS CIRCLE halskæde med hvid topas, MARVELOUS armbånd med hvid topas (8499 kr.) – samt DIAMOND CIRCLE diamantring (29999 kr.) og STUNNING CURVE diamantring (189.999 kr).

TAK TIL HOTEL ASCOT

J087

Der skal lyde et STORT TAK til Lene Hildebrandt Hammer, der sammen med sin familie driver Hotel Ascot til perfektion – og som havde været så sød at lægge hus til eventet.

TEAMET

J132

OG så selvfølgelig TAK til dagens TEAM JEWLSCPH og vores dygtige smykkestylister: Susanne, Simone og Sofie. SEJT tøser – det gør vi snart igen;)

 

Sidst, men MEGET vigtigt – TAK til alle der kom til eventet – TAK for Jeres gode selskab og Jeres støtte til indsamlingen for foreningen Familier med kræftramte børn, hver en krone tæller.

HUSK at se resten af billederne HER

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar