Look to the right...

Backstage

mmhvidDet endelige billede herover…

Og herunder lidt backstage-sjov….

rosa01rosa02

Forud for et lækkert billede – som det du ser øverst her – går flere timers (og dages) arbejde. Der skal koordineres med fotograf, makeup-artist og hårstylist. Der skal findes look – og vigtigst af alt: SMYKKER. For uanset hvad, hvornår og med hvem – jamen så er smykkerne ALTID mit fokus. Et par fotografer har med tiden været en smule utålmodige når jeg råber “vent, smykkerne!! de skal rettes”… for et skævt smykke på billedet? Total no-go;)

Forleden havde jeg arrangeret en foto-dag med dygtige Anja Ekstrøm som fotograf, Karina Bredahl på makeup og Sarah fra Frisør Zenz med hår. Vi lavede flere forskellige looks – ét af looks’ene er det du ser her, bare kald mig “miss long-leg”… Tæt på at fylde 31 år havde jeg lyst til at lave lidt noget andet – og hoppede derfor i et lækkert Wolford look – med stilletter fra Repetto. Lækkert og elegant – og læg selvfølgelig mærke til, at smykkerne giver det afgørende og final touch. De to sidste billeder er lidt backstage-sjov fra skydningen – ja, det er vigtigt at have det sjovt;)

Smykkerne

  • MAJESTIC øreringe med hvid topas i rosa forgyldt sølv (3199 kr.)
  • TWISTED GEM ring med hvid topas ædelsten i rosa forgyldt sølv (1499 kr.)
  • PRECIOUS CIRCLE ring med hvid topas ædelsten i rosa forgyldt sølv (1899 kr.)
  • MARVELOUS armbånd med sort onyx ædelsten i rosa forgyldt sølv (5999 kr.)
  • PURE DROP halskæde med hvid topas ædelsten i rosa forgyldt sølv (1149 kr.)

 

Black / White

Her lige samme billede i sort/hvid – hvad synes i?

mmsort

1 kommentar

  • Steen

    Om du så er i sort/hvid eller farve, så klarer du som altid at præsentere dine flotte smykker helt perfekt. “Miss Perfect legs” har jeg dog valgt at kalde dig, for dine velformede lange slanke ben tiltrækker sig som altid en betydelig del af min opmærksomhed..

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Look to the right...