Backstage Smykkestyling Smykketrends

HORZE – nu med smykker…

horze01horze02horze05horze04

Wooop woop – eller vriinsk vriiinsk fristes jeg til at sige;) I dag var jeg nemlig et smut forbi HORZE butikken i Århus for at sætte Tinas og min kollektion “Horses for luck” op hos dem, så en masse dejlige hesteglade piger og kvinder kan smykke sig med serien. HORZE butikken i København har også kollektionen – og smukt ser det ud.

Perfekt er det, at kollektionen nu forhandles hos HORZE, så looket på ridebanen kan blive understreget med de perfekte smykker – præcis som Tina selv gør det. HUSK også, at der til hvert et smykke fra kollektionen følger et kort med, med Tinas (og min autograf) – og YES det er den ægte vare, ikke bare en kopi.

Smykkerne er også perfekte gaver til konfirmanden – med priser fra 475 kr. Se hele kollektionen HER.

Dagens look

Mit look i dag er ganske råt – med blå skjorte fra Mauro Grifoni (købt hos Elviro by Cordelia), læderleggings fra Joseph, silketop fra Elsa Adams – samt boots fra Miu Miu hos Kassandra. Et råt look – men stadig med et feminint twist qua silketoppen. Til looket selvfølgelig smykker fra “Horses for luck by Tina Lund & Mai Manniche” – og i sort sølv, da jeg gerne vil være lidt rockchick-rå i dag;) Bemærk hvordan jeg både kombinerer to halskæder sammen – og to ringe sammen, super cool og faktisk Tinas idé;)

Smykkerne

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar