Backstage Smykkestyling

Mit hjem – er dit hjem;)

butik03butik02

Et af de steder i verden jeg elsker at være ALLERMEST – det er (sjovt nok) i vores butik på Blegdamsvej 104A, 2100 Kbh Ø. Hvorfor? Fordi det er “hjertet” i JEWLSCPH – her er smykker i stride strømme og alle er velkomne til at komme forbi og blive hjulpet af vores dygtige smykkestylister til, at finde det perfekte smykke til én selv eller gave. Et vigtigt princip for os i JEWLSCPH er og bliver: der er INGEN købetvang – det vigtigste er, at du prøver løs af smykkerne og finder ud af hvilke former, ædelsten, stilarter etc. der klæder dig!

Vi har åbent alle mandag – torsdag 10-18, fredag 10-17 og lørdag 10-14. I påsken er der lukket d. 2, 3 og 6 april – men ellers er der almindelige åbningstider. Så altså hvis du har fri i påsken og er i København – så kig da forbi butikken, læs mere HER.

Mit look i dag er med et twist af kølig elegance – sort top fra Elsa Adams, bælte fra Chloé og bukser fra Barbara Bui købt hos Elviro by Cordelia. Smykkerne er i sølv med hvid topas og blå topas ædelsten – lækkert og elegant.

Smykkerne

  • PRINCESS øreringe med hvid topas ædelsten (1199 kr.)
  • ARENA halskæde med hvid topas og blå topas ædelsten (2399 kr.)
  • HEART ring med fint hjerte (599 kr.)
  • PRECIOUS CIRCLE ring med hvid topas ædelsten (1899 kr.)
  • LOVE armbånd (699 kr.)

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar