Twiggy'sh...

Shop MIT tøj!

ts

Jeg ELSKER mit klædeskab – et sandt mekka af kjoler, toppe, bukser, tasker og sko… Men jeg er også rigtig god til at rydde op i garderoben og sælger nu igen en masse af mine lækkerier til SUPER gode priser på Trendsales.

Det er smukke sager lige fra Diane von Fürstenberg, Stasia og Chloé – til farverige mønstrede kjoler fra Hale Bob. OG til SINDSYGE priser! Størrelser er lige fra 34-38 og mange af kjolerne kan passe flere størrelser. Jeg er i øvrigt meget emsig med at passe på mit tøj, så ALT er i meget fin stand.

Du kan se min profil på Trendsales HER

Mit brugernavn er: Solenmm 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Twiggy'sh...