Backstage

ILLUMS BOLIGHUS – YES!

Montre01montre03montre04montre05

Illums Bolighus er uden sammenligning det lækreste stormagasin i Danmark – de er kendt for deres høje kvalitet og gode smag, med et stort udvalg af dansk og skandinavisk design – lige fra potter og pander til tøj OG smykker. Jeg er derfor meget stolt af, at de nu gennem et par år har forhandlet JEWLSCPH i butikken på Amagertorv, København K – til glæde for danskere og en masse turister, der jo ofte slår et smut forbi når de besøger København. Dejligt er det også, at personalet er rigtig gode til, at vejlede kunderne i smykkestyling. De er skarpe på, at give alt det videre om det rette valg af smykker, som jeg selv går så meget op i – og gør hvad jeg kan for, at viderebringe til dem der forhandler vores smykker. Det er derfor en fornøjelse at se og høre hvor gode de er i Illums Bolighus – de er ægte smykkestylister:) Prøv dem selv, og kig forbi;)

Anyway, ligesom med så meget andet, så skal man også forny sig selv – og de montre vi har haft indtil nu var begyndt at se lidt slidte ud. DERFOR kontaktede jeg (igen) Martin der har NorthofCPH og som har lavet montrene i vores butik på Blegdamsvej 104A og ind til Kassandra Sko. Martin og jeg kom sammen frem til en rigtig smuk løsning – og nu er den sør’me leveret. Og HOLD NU OP det ser godt ud – smykkerne bliver så smukt præsenteret og der er masser af plads, så det ser roligt ud på trods af det meget store udvalg vi har derinde. Synes I ikke?

Martin er super skarp på at lave montre – men faktisk laver han meget andet end montre. Han kan lave alt fra køkkener til badeværelser og hvad der ellers skal laves i et hus, lejlighed etc. Så lige nu overvejer jeg faktisk at få lavet nyt køkken og bad derhjemme, eneste lille “men” er, at jeg ikke er vild med at bo i byggerod…

Læs mere om NorthofCPH HER

OG kig så forbi Illums Bolighus – nyd det smukke nye montre, meeeeeen vigtigst af alt: PRØV smykkerne;)

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar