Backstage Smykkestyling Smykketrends

GO’Beauty – GO’Jewellery

GO_01GO-03GO-04gobeauty-gojewellery01

Overskriften på artiklen med mig i det nye nummer af GO’Beauty siger ALT – for ja, “Smykker er som skønhedsprodukter – de skal passe 100% til dig”. I artiklen er jeg blevet interviewet af journalist Anne Absalonsen omkring mine smykkestylingstips, så DU kan finde de perfekte smykker til dig og med dem understreger din personlighed qua din øjenfarve, ansigtsform, hår og hudtone.

Skønhed og smykker går i min verden hånd i hånd – smukke smykker kræver et smukt “lærred”, dvs en lækker hud og et flot hår;) Vi skal hver især passe på os selv – hud og hår er kroppens smykke. Jeg passer selv rigtig godt på med daglig hudpleje fra Dermalogica, der med deres facemapping er helt genialt – de sørger med denne for, at man får præcis den hudpleje, ens hud har brug for. Hos frisør Zenz Organic Haircare får jeg hver 4-5 uge ordnet lokkerne – jeg har aldrig haft så lækkert og velplejet hår, efter jeg startede der for 4-5 år siden (OBS stem på ejeren af ZENZ – Anne Sophie Villumsen – som “Årets Frisør 2015” til Danish Beauty Award HER). OG og og så mine negle… De er sindssygt vigtige – de smukke ringe skal jo akkompagneres af flotte negle. Jeg går fast hver 14. dag hos Unique Nails – og skifter gladeligt mellem de forskellige Gelish lakker.

Nååå ja min makeup? Mineralmakeup fra Jane Iredale – så jeg ikke får en masse skidt og kanel på huden, mineraler er godt. Bum. Og Jane Iredale er RIGTIG godt;)

Læs hele artiklen med mig herover – eller få fat i det nye nummer af GO’Beauty i en kiosk nær dig..

Hvordan passer du på dig selv?

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar