Dagens stylingtip

Kom med til fest!

Vil du med til fest – OG gøre en KÆMPE forskel? Så køb en billet (eller flere) til vores store velgørenhedsevent d. 25/3-2015 kl 16-19 til fordel for foreningen Familier med kræftramte børn. En forening jeg for tiden gør hvad jeg kan for, for sammen med mit dygtige team, at indsamle en ordentlig bunke penge til – som en del af Se & Hør Udfordringen. Læs mere HER.

INVITE_250315

Eventet bliver rigtig lækkert med bla. intimkoncert med Lighthouse X – de seje mænd Søren Bregendal, Johannes Nymark og Martin Skriver. Hotel Ascot byder på tapas, Choko Choko Yeah kreerer fine chokolader, Laura’s Bakery står for lækre kager – og Ladegourdie Vinimport sørger for super god vin i glassene. Den røde løber er selvfølgelig også rullet ud – og Peter Dahlerup Fotografi har kameraet klar og knipser løs af alle gæsterne.

Udover Lighthouse X vil der under hele eventet være lækker lyd fra DJ Revision – på udstyr fra Lydudlejning.net – og og og som den bilelskende kvinde jeg er (en passion jeg deler med mange) – så har Bilia sørget for at der står et par lækre Volvo’er parkeret ved den røde løber.

YES det bli’r SÅ godt.

Sidst – men så absolut ikke mindst – så har du hele denne aften mulighed for at shopamok i JEWLSCPH smykker, 10% af salget går også til indsamlingen. Der vil være særlige tilbud (og måske konkurrencer…..) i løbet af aften.

Køb din billet (eller flere) HER – eller send mig en MAIL

Jeg glæder mig til at se så mange som muligt:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens stylingtip