Smykkestyling Smykketrends

Hvordan får DU Tina Lunds autograf?

Tina02 Tina01Tina Lund – udover at være Danmarks bedste springrytter, så er hun også en fantastisk rollemodel som forretningskvinde, mor og dejlig veninde. Hun har hele “pakken”, og det er vi rigtig mange der hurtigt kan blive enige om, uanset alder og om man er “ridepige” eller ej. Hun har gjort det godt og gør det fortsat super godt. I søndags var vi sammen i Herning til Dansk Varmblods Hingestekåring 2015, for at lancere vores fælles smykkekollektion “Horses for Luck by Tina Lund & Mai Manniche”.

tina-lund-mai-manniche31   tina-lund-mai-manniche2 tina-lund-mai-manniche11

Alle der købte et smykke fra kollektionen fik et kort med Tinas (og ok så – også min…) med – og det var et hit. DU kan få den samme personlige hilsen. Med ethvert smykke fra “Horses for Luck by Tina Lund & Mai Manniche” følger nemlig et fint kort med håndskreven autograf fra både Tina og mig – og JA vi har selv skrevet, det er IKKE bare en trykt autograf. Det bliver ikke mere ægte – ligesom vores smukke smykker, samarbejde og venskab:)

Se hele kollektionen HER – priser fra 475 kr. En perfekt gaveidé – måske som en venindegave, en konfirmationsgave – eller “bare” en gave til dig selv;)

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar