Forårsfarver - I like

Et outfit – to smykkelook…

Har du hørt godt efter, så ved du også hvad jeg siger: SMYKKERNE gør ALTID forskellen. Se nu bare dagens outfit – uden smykker er det da OK pænt, men men men smykkerne understreger looket. Det er så selvfølgelig afgørende, HVAD det er for nogle smykker. Det siger måske sig selv – men de færreste tænker over hvor stor en betydning det har. Derfor har jeg i dag stylet det samme outfit med et feminint smykkelook – og et råt smykkelook.

Hvilket kan du bedst li’?

Det feminine

onsdag03onsdag02

Et feminint look er gerne lig med smykker i guldlooket – og mit outfit bliver også særligt feminint qua det store forgyldte armbånd og de funklende øreringe med pyrit ædelsten.

Smykkerne

Det rå

onsdag04onsdag01

Det rå look understreges af smykker i sort sølv – og for at gøre det ekstra råt har jeg holdt mig til helt enkle smykker fra URBAN kollektionen – samt lidt diamanter og en stor funklende ring. Den store ring bryder looket på en god måde og understreger samtidig det “sorte” look.

Smykkerne

  • BEADS øreringe i sort sølv (549 kr.)
  • PYRAMID halskæde i sort sølv (799 kr.)
  • WISHBONE diamanthalskæde med 0.35 carat singlecut diamanter (5149 kr.)
  • CLOVER armbånd i sort sølv (599 kr.)
  • MINI ring med hvide topas ædelsten i sort sølv (599 kr.)
  • EXTRAVAGANZA ring med hvide topas ædelsten i sort sølv (4499 kr.)
  • DIAMONDBAND ring med 0.50 carat singlecut diamanter i sort sølv (4799 kr.)

Lad mig høre – hvilket look ville I vælge?

Selve outfittet er med jeans fra J Brand jeans, blazer fra Alexander McQueen, t-shirt fra Balmain (købt hos Elviro by Cordelia) og stilletter fra Prada købt hos Kassandra Sko.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårsfarver - I like