Smykkestyling

Min modeuge – 4 minutter med FASHION-POST

Modeugerne er godt i gang verden over – og i slutningen af januar stod den på modeuge i København. Jeg ELSKER modeugen, de smukke shows, travlheden – og ikke mindst muligheden for at gi’ den ekstra gas med mine looks og virkelig “shine” med smykkerne på. Jaja bare kald mig en pyntedukke – and I LOVE IT;)

Onsdag under modeugen blev jeg fulgt af journalist Cathrine Urhammer fra FASHION-POST TV, der var med hele vejen – selv til omklædningen der bla. foregik på bagsædet af min lækre Volvo XC60’er… Se videoen herover og oplev en dag i min modeuge – og kom helt tæt på hvad der sker før, under og efter den røde løber…. Og JA, der sker en del. Få også mit bedste modetips – når du skal købe bil;)

Du kan også se videoen hos FASHION-POST TV HER.

I videoen bærer jeg tre forskellige looks – herunder closeup på de tre looks.

STASIA show

Screen Shot 2015-02-18 at 13.31.12mode02min4min5min21min3

Stasia er udover at være en super dygtig designer og skøn kvinde, også en god veninde og hun betyder meget for mig. Det gør hendes show derfor også – og jeg glæder mig altid til at se hvad hun finder på, omend jeg har luret en del hos hende allerede inden showstart. Jeg kan jo ikke vente med at se de smukke sager. Denne gang vidste jeg der var en del sort/hvid på catwalken – og derfor bar jeg også selv et sort/hvidt look som en slags “tribute” til Stasia – og selvfølgelig i en kjole fra hende. Jeg følte mig meget “chick”.

Skoene var Prada og clutchen Saint Laurent – begge dele fra Kassandra Sko.

Smykkerne:

 • ELEGANT LINKS diamantarmbånd med 3.18 carat singlecut diamanter (15.999 kr.)
 • SQUARE diamantring med 0.45 carat singlecut diamanter og hvid agat ædelsten (7299 kr.)
 • SPARKLING BOW diamantring med 0.55 carat singlecut diamanter (10.999 kr.)
 • NOBLE øreringe med 2.15 carat singlecut diamanter, hvid agat og sort onyx ædelsten (16.699 kr.)

Den kvikke læser har set jeg INGEN halskæde bærer til looket – det er meget bevidst, for det ville blive “too much” når der sker så meget med kraven oppe ved halsen. Det er perfekt med store øreringe, armbånd og ringe. Lækkert og elegant.

I videoen kan du se jeg bliver interviewet af journalist Chris Pedersen fra DRK – se hele hans video fra STASIA showet (og inden showstart) HER.

JESPER HØVRING show

Screen Shot 2015-02-18 at 13.32.44mode01

Jesper Høvring er også uden tvivl én af Danmarks dygtigste designere – han laver de smukkeste smukkeste rober. Jeg havde derfor glædet mig meget til at se hans show i samarbejde med Great Greenland – og hvordan han formåede at inkorporere sælskind i sine fantastiske designs. Det gjorde han til topkarakter – og inden showstart tænkte jeg på sæl som noget der var lidt “passé” – men DET er det i hvert fald ikke, tværtom!

Til showet var jeg hoppet i en smuk rød kjole fra H&M – samt guldstilletter fra Prada og taske fra Saint Laurent, begge dele fra Kassandra Sko.

Smykkerne

 • MARVELOUS armbånd med citrin ædelsten i forgyldt sølv (9799 kr.)
 • SEA SHELLS øreringe i forgyldt sølv ( 3799 kr.)
 • MAGIC ring med rubiner i 18 karat guld (14.999 kr)
 • TWISTED GEM ring med hvide topas i forgyldt sølv (1499 kr.)

Og JA, igen holder jeg mig til de store øreringe, armbånd og ringe – og INGEN halskæde. Smukt og elegant.

THE RECEPTION fest

Screen Shot 2015-02-18 at 13.34.16mode03

Under modeugen er der godt gang i festerne – og uden at jeg er den vilde festabe – så er der stadig et par af festerne der er super vigtige og som jeg glæder mig meget til. Den ene af de vigtigste fester er The Reception, som Anette Kjærgaard og Ann Hertha fra Fashion Exclusive står bag. Det er en super lækker fest, cool mennesker og altid en fed live optræden, denne gang var det Ida Corr. Tidligere modeuger har det bla. været Christopher, Medina etc. Så de hotteste af de hotteste – og en fornøjelse at være med.

Mit look var med en smuk blondetop fra Elsa Adams Handmade udover en beigefarvet underkjole fra WOLFORD. Stilletter fra Prada og taske fra Zagliani – fra Kassandra Sko.

Smykkerne

 • MARVELOUS armbånd med rosenkvarts i rosa forgyldt sølv (8499 kr.)
 • GRACIOUS halskæde med røgtopas i rosa forgyldt sølv (1949 kr.)
 • TRIPLE GEM ring med rosenkvarts i rosa forgyldt sølv (1599 kr.)
 • CROSS-diamantring med 0.75 carat singlecut diamanter (3699 kr.)
 • GEM CLUSTER øreringe med røgtopas, rosenkvarts og hvid topas ædelsten i rosa forgyldt sølv (3399 kr.)

Og JEPS, her har jeg halskæde på – selvom øreringene er store. Men det passer perfekt til looket og røgtopasen i halskæden samler looket med øreringene hvor der røgtopas i toppen. Nååå ja, øreringene er jo også perfekte til mig fordi de har røgtopas (jeg har brune øjne) og formen er rigtig god.

YES – smykkerne gør ALTID forskellen… Og jeg håber I har5 syntes om at komme med til “min modeuge” på 4 min;)

HUSK i øvrigt at følge med på Fashion-Post – så er du helt opdateret på mode, skønhed og alt det vi kvinder elsker;)

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar