Den aften jeg mødte Mr. Grey;)

Tina Lund & Mai Manniche

HN4A0361-Edit-EditForgyldt_samlet_high  Sort_samlet_highDia_samlet_high

WUHUUUU jeg har glædet mig til endelig at kunne løfte sløret for et helt særligt samarbejde – nemlig samarbejdet omkring en ny smykkeserie med min gode veninde Tina Lund, Danmarks bedste springrytter (og én af de bedste i dubai…). Tina og jeg fik en idé da hun var hjemme i november – vi skulle da lave en smykkekollektion sammen. Tina deler min passion for smykker – og derudover har vi mange ting til fælles, bla. vores spontanitet OG arbejdsomhed. Så der var ikke langt fra tanke til handling – og vupti nu er vi klar med serien “HORSES FOR LUCK” der – sjovt nok – tager udgangspunkt i en smuk hestesko. Og uanset om du er bidt af en hest eller ej – så er der en særlig betydning ved en hestesko, den er symbol på lykke, kærlighed, passion og elegance – kort sagt: kvindelivet.

Jeg er derfor meget stolt af vores nye smykkeserie, der for mig både favner min passion for smykker og det smukke – samt mit venskab med Tina. Kollektionen består af en serie i sølv (forgyldt og sort sølv) med priser fra 475 kr., samt en serie med to diamanthalskæder med priser fra 7999 kr. Så der er noget for enhver smag – du kan se dem alle HER.

I forbindelse med lanceringen af smykkekollektionen fik Tina og jeg taget to flotte billeder af fotograf Anja Ekstrøm – makeup af Malene Windekilde fra Beauty Academy DK – og hår sat af Bardur Petersen fra Zenz Organic Haircare.

Billed-Bladet……

horses for luck_Presse_Lille

….var med backstage til fotoskydningen- se herover eller skynd dig ned i kiosken og få fingrene i ugens nummer;)

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den aften jeg mødte Mr. Grey;)