Smykkestyling Smykketrends

Tina Lund & Mai Manniche

HN4A0361-Edit-EditForgyldt_samlet_high  Sort_samlet_highDia_samlet_high

WUHUUUU jeg har glædet mig til endelig at kunne løfte sløret for et helt særligt samarbejde – nemlig samarbejdet omkring en ny smykkeserie med min gode veninde Tina Lund, Danmarks bedste springrytter (og én af de bedste i dubai…). Tina og jeg fik en idé da hun var hjemme i november – vi skulle da lave en smykkekollektion sammen. Tina deler min passion for smykker – og derudover har vi mange ting til fælles, bla. vores spontanitet OG arbejdsomhed. Så der var ikke langt fra tanke til handling – og vupti nu er vi klar med serien “HORSES FOR LUCK” der – sjovt nok – tager udgangspunkt i en smuk hestesko. Og uanset om du er bidt af en hest eller ej – så er der en særlig betydning ved en hestesko, den er symbol på lykke, kærlighed, passion og elegance – kort sagt: kvindelivet.

Jeg er derfor meget stolt af vores nye smykkeserie, der for mig både favner min passion for smykker og det smukke – samt mit venskab med Tina. Kollektionen består af en serie i sølv (forgyldt og sort sølv) med priser fra 475 kr., samt en serie med to diamanthalskæder med priser fra 7999 kr. Så der er noget for enhver smag – du kan se dem alle HER.

I forbindelse med lanceringen af smykkekollektionen fik Tina og jeg taget to flotte billeder af fotograf Anja Ekstrøm – makeup af Malene Windekilde fra Beauty Academy DK – og hår sat af Bardur Petersen fra Zenz Organic Haircare.

Billed-Bladet……

horses for luck_Presse_Lille

….var med backstage til fotoskydningen- se herover eller skynd dig ned i kiosken og få fingrene i ugens nummer;)

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar