Mandagsmood

Den aften jeg mødte Mr. Grey;)

Grey_03Grey_04

den-aften-jeg-moedte-mr-grey31Anastasia… Christian… Sådan starter og sådan slutter én af årets allermest hypede film “Fifty Shades of Grey“. Rigtig mange kvinder har allerede læst triologien af E.L. James – et erotisk drama om det seksuelle forhold mellem litteraturstuderende Anastasia Steele og den mystiske mangemilliardær Christian Grey. “Fifty shades of Grey” er filmatseringen af det første bind – og det kan næppe være gået din næse forbi, at filmen var på vej. Jeg har efterhånden været til en del premierer i Imperial, men i går var FOR VILDT. Det var helt sindssygt så lang en kø der var  – sjældent har jeg set SÅ mange kvinder samlet ét sted (og så et par mænd…). OG jeg forstår også godt alle vil se filmen – for THUMPS UP herfra, og jeg siger det bare: SE DEN – det vil du ikke fortryde;)

Selve Mr. Grey der spilles af Jamie Dornan er også blevet ret så hypet – og ja han er da også en pæn pæn mand med den VILDESTE krop. Haps haps;)

Jeg var i biffen med min dejlige veninde Claudia Rex – vi hyggede os rigtig godt inden filmen med diverse underholdning som Above & Beyond samt United International Pictures havde sørget for, så vi alle kunne komme i det rette mood til Mr. Grey… Det betød bla. at vi kunne få taget foto sammen med “Mr. Grey” – jeg prøvede i hærdigt at få Claudia med på fotoet, men det lykkedes mig så at få Nikolai med;) Udover de forskellige foto-opportunities så var der også et par der under hele ankomsten stod og kyssede (sikke et arbejde;)), smukke Anastasia look-a-likes med sko fra Kassandra Sko (selvfølgelig – de har jo stil) – og så lækre tapas og drikke.

Læs mere om filmen HER – og rigtig god fornøjelse med Mr. Grey;)

Mit look

Screen Shot 2015-02-12 at 11.29.18

Grey_01

På invitationen stod der “Mørkt & Cocktail” – derfor havde jeg fundet et perfekt look fra Wolford med sort FATAL tubekjole matchet med de fedeste ABBY strømpebukser og matchende sleeves med swarowski sten. Ud over sættet bar jeg én af mine favoritjakker fra Alexander McQueen samt stiletter fra prada og taske fra Givenchy – begge dele fra Kassandra Sko.

Som smukt match til stenene på strømpebukserne og sleeves’ne var det flot med smykker i det rå og enkle look – primært i sølv med de hvide topas ædelsten og enkelte diamanter.

Smykkerne

  • MARVELOUS armbånd i sølv med hvide topas ædelsten (8499 kr.)
  • MARVELOUS (smalt) armbånd i sølv med hvide topas ædelsten (5999 kr.)
  • GRACIOUS halskæde i sølv med hvid topas ædelsten (1749 kr.)
  • HORSES FOR LUCK – by Tina Lund & Mai Manniche halskæde i sort sterling sølv (699 kr.)
  • EXTRAVAGANZA ring i sort sølv med hvide topas ædelsten (4499 kr.)
  • BUBBLES diamantring med 2.10 carat singlecut diamanter i sølv (19.699 kr.)
  • SINGLELINE diamantring med 0.5 carat singlecut diamanter i sort sølv (4799 kr.)

Hår og makeup stod Kimie fra Zenz Organic Haircare for.

ANASTASIAS SMYKKE…..

50-shades-800U1006 - 799 kr

OOOH and by the way… Anastasia der spilles af Dakota Johnson bærer stort set hele filmen igennem en halskæde formet som en hestesko, der minder om den som Tina Lund og jeg netop har lanceret i vores kollektion “HORSES for LUCK”. Pudsigt var det jeg netop bar den selv samme til premieren – bare i sort sølv. Så det var ret sjovt at se, at Anastasia også er glad for hestesko og den symbolik der står bag: nemlig elegance, held, kærlighed og personligt drive.

Du kan nemt og enkelt få lige så god stil som Anastasia – køb Tinas og min model i 24 karat forgyldt sølv til 799 kr. Se den HER.

Credits: Foto fra den røde løber er taget af Mogens Flindt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsmood