Backstage Smykkestyling Smykketrends

VOLVO – vild og VIRKELIG vidunderlig… Men hvorfor?

vovlov_05

YES, du har helt sikkert lagt mærke til at jeg kører VOLVO – og som jeg ynder at sige: Volvo, vild og VIRKELIG vidunderlig! Og det er så sandt som det er sagt – Volvo er virkelig en lækker bil, det er super lækkert skandinavisk design og så er køreglæden helt i top. Både rent komfortmæssigt – Volvo er kendt for deres ergonomisk korrekte sæder – og så for selve køreoplevelsen, hvordan bilen ligger på vejen, lydforhold, udsyn etc. Kort sagt: Jeg er fan!

Til daglig kører jeg en rap Volvo V40 2.0 D4 – men under modeugen havde jeg lånt en toplækker Volvo XC60’er med beige lædersæder, så der var god plads til mig og mine veninder, når vi skulle mellem shows, skifte tøj etc. Lædersæder tænker du? JA siger jeg – for når man som kvinde ofte kører i pels, så SKAL det være i lædersæder, for stofsæder slider på pelsen… Jaa, den havde du nok ikke hørt før – det havde jeg heller ikke før bundtmager Sten Bergstrøm fortalte mig det.

På sædet af en XC60’er….

volvo_02vovlo_03

Tjek lige ud hvor lækker den er indvendig – en XC60’er med beige lædersæder. MUMS siger jeg bare – og den klæ’r mig da ret så godt;)

Min V40’er…

vovlo_04vovlo_05

Jamen altså, jeg er også en glad kvinde bag rattet i en V40’er – en lækker og rap bil, perfekt til bykørsel og så sidder man nu også ret så godt. Også i stofsæder – så må jeg bare smide pelsen når jeg kører;)

Min bil er leaset hos Leaseplan – i samarbejde med Bilia Personvogne der bla. forhandler Volvo.

Dagens look

Nå jaja jeg skal da ikke glemme dagens look – mine læderleggings er fra Joseph, blondetop fra Stasia – den samme jeg i fredags bar til Modeblogprisen 2015, og understreger at stylet på den rigtige måde kan lækkert tøj bruges til både hverdag og fest, præcis som smykker. Pelsen er smuk mink fra Sten Bergstrøm. Mine boots er fra Chanel.

Flere af smykkerne er fra den nye SS-15 kollektion:

  • GRACIOUS halskæde med rosenkvarts i rosa forgyldt sølv (1749 kr.)
  • MAJESTIC øreringe med rosenkvarts i rosa forgyldt sølv (2999 kr.)
  • MARVELOUS BRACE armbånd med rosenkvarts i rosa forgyldt sølv (8499 kr.)
  • CROSS-ring med 0.75 carat singlecut diamanter (3699 kr.)
  • PINK FLOWER ring med turmalin, rubin og 0.86 carat singlecut diamanter (13.199 kr.)
  • GRANDE “boble”-formet ring ,ed 2.13 carat singlecut diamanter (19.699 kr.)
  • PRECIOUS CIRCLE ring i rosa forgyldt sølv med hvide topas ædelsten (1299 kr.)

Over and out og god mandag herfra – OG: VOLVO, vild og VIRKELIG vidunderlig;)

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar