Backstage Smykkestyling

Modeugen – dag 3…

Modeugen er i fuld sving – det er næppe gået din næse forbi;) I går stod den på showtime hos Baum & Pferdgarten og så et smut på Bella Centeret og modemessen CIFF. Det er vigtigt for mig at se hvad der sker i dansk mode, ikke kun på catwalken – men også på messerne. At se på både små og store brands – tendenser etc . Jeg besøgte bla. Kudibal som Dea Kudibal står bag.  Hendes designs er feminine og med smukke prints – men AW-15 kollektionen har fået et mere råt twist, og det er jeg helt vild med. Glæd jer…

modeuge03

I dag står den på et helt særligt besøg på den Franske Ambassade – som jeg glæder mig MEGET til. Det er den fanske ambassadør Francois Zimeray, der inviterer til soirée med Nathalie Rykiel – datter af Sonia Rykiel og i dag CEO og designer i selvsamme firma. Det bliver spændende at møde Nathalie Rykiel og så i de smukkeste omgivelser på Den Franske Ambassade – Det Thottske Palæ. Det er det SMUKKESTE palæ og jeg falder i svime over hver en detalje. Jeg skal derind med min veninde Stasia – hun er i den grad “frankofil” og det perfekte selskab:) Jeg bliver i Stasias og den frankofile ånd – og tager et smukt gråligt “Lace by Stasia” sæt på – med smykker i et råt look: GLAM halskæde (2649 kr.), DROP diamantring (7299 kr.), ROUND diamantring (10.999 kr.), SQUARED diamantarmbånd (8749 kr.) samt SHOOTING STAR diamantøreringe (18.499 kr.)

Derfra skal jeg til Modeblogprisen med min veninde Claudia Rex – det glæder jeg mig også meget til. Jeg kender flere der er nomineret og er derfor spændt på, hvem der løber med priserne. Det bliver holdt på Børsen – samme sted som Jesper Høvring / Great Greenland showet forleden. Mit look er en lækker sag fra Elsa Adams Handmade – som jeg gør rå med boots og store diamantsmykker: LEAFS øreringe (39.999 kr.), FEATHER SMALL  diamanthalskæde (6649 kr.), TRIPLELINE diamantring (72.999 kr.), SNAKE diamantring (22.999 kr.). FLOWER diamantring (12.399 kr.) – samt PRINCESS diamantarmbånd (30.999 kr.).

Så der kommer gang i den senere – men først skal jeg lige ind og have hår og makeup ordnet hos Zenz.

Stay tuned – og følg med på instagram

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar