Backstage Rød løber Smykkestyling

Fordi hvert et skridt tæller….

fmkb_01fordi-hvert-et-skridt-taeller01JA, hvert et skridt tæller – det kan vi forhåbentlig alle blive enige om. Derfor var jeg heller ikke et sekund i tvivl om et rungende JA, da jeg kort før jul blev kontaktet af den landsdækkende patientorganisation “Familier med kræftramte børn” – om jeg ville være med i deres samarbejde med Ugebladet Se & Hør = “Se & Hør Udfordringen”. Sammen med 5 andre kendte danskere har jeg takket ja til denne udfordring, hvor vi alle får 10.000 kr., der skal yngles til så meget som muligt i perioden 1/2 – 1/4.  Da FMKB og Se & Hør lavede tilsvarende udfordring i 2012 med fem kendte danskere, blev der samlet knap 400.000 kr ind. DET skal vi da slå – og i dag var vi alle samlet for at få taget PR-billederne til udfordringen – og få sat det hele i gang med en god energi.

De fem andre deltagere er Sophie Løhde, Frederik Fetterlein, Per Hillo, Brian Holm og Jacob Riisgaard (Jacob bor i Ålborg og nåede ikke dagens billede herover). Tør man sige “The Dream Team”;)

Egon har en plan….

Og det har jeg også;) Jeg og mit team JEWLSCPH vil forsøge at få de 10.000 kr til at yngle mest muligt ved følgende – og DU kan også gøre en forskel:

 • JEWLSCPH donerer 10% af alt salg i hele perioden fra vores webshop www.JEWLSCPH.com og fra butikken på Blegdamsvej 104A, kbh Ø.
 • Onlineauktion på lauritz.com d. 2/3 – 12/3 hvor ALT der indbringes på de enkelte produkter går direkte til FMKB. Lauritz donerer deres salær etc.
 • Velgørenhedsevent d. 25/3 kl 17-20 på Hotel Ascot – med mulighed for salg.

DU kan være med!

Jeg er pinligt bevidst om, at denne udfordrings succes afhænger af, at vi alle gør vores bedste og bakker op om projektet. Udover at du qua et eventuelt køb på webshoppen eller i butikken indirekte støtter med 10% – fordi vi giver 10% af salget videre til FMKB – så har DU også mulighed for at være med til at gøre en forskel via auktionen med Lauritz.com og/eller deltagelse i velgørenhedseventet d. 25/3-2015. Læs hvordan herunder:

Lauritz.com – onlineauktion
ALT kan doneres til denne auktion, minimumsværdi skal dog være 1000 kr. Hver donation oprettes som selvstændig auktion og I får det ønskede billede + beskrivelse med. Vil du være med her – så send mig en mail.

Velgørenhedsevent d. 25/3 på Hotel Ascot kl 17-20
200 inviterede gæster der alle betaler 200 kr pr. billet. I forbindelse med eventet vil der være salg. Det bliver et lækkert og luksuriøst event med DJ’s, live-optræden, rød løber, bobler, kage og tapas.

Du har derfor mulighed for enten at deltage som gæst ELLER ved at købe en stand og sælge dine varer – det kan være alt fra tøj, cremer etc.

KØB en stand:

Du kan købe en stand til eventet for 10.000 kr ex moms. Derudover skal 10% af salget gå til FMKB.

Hvis du køber en stand, så kommer du også på pressevæggen og invitationen med logo samt får 6 VIP-billetter til eventet.

Hvis man ikke vil sælge noget til eventet (og dermed heller ikke giver 10% til sagen ift salget) kan man købe en plads på pressevæggen + invitationen (og 6 VIP-billetter) alene til 15.000 kr ex moms.

Vil DU med – så send mig en mail

Deltag som gæst:

Du kan allerede nu købe din billet til eventet – den koster 200 kr og det går direkte til FMKB. Køb den ved at sende en mail.

Jeg glæder mig til udfordringen – og vil gøre hvad jeg kan for at få de 10.000 kr til at yngle helt vildt….

Dagens look

fmkb

Vi fik i dag taget billeder til PR-materiale for udfordringen – og som altid går jeg op i mit look:)

Den smukke jakke er fra Alexander McQueen – hår og makeup står Kimie fra Zenz Organic Haircare bag.

Looket var elegant og råt – med et hverdagstwist.

Smykkerne

 • DIVINE øreringe med røgtopas og hvid topas i sort sølv (2699 kr.)
 • GLAMOUROUS CIRCLE halskæde med hvid topas omkranset af røgtopas ædelsten i sort sølv (3699 kr.)
 • POWERTAG halskæde i sort sølv (1649 kr.)
 • ELEGANT LINKS diamantarmbånd med 3.18 carat singlecut diamanter (15.999 kr.)
 • BOBLE diamantring med 2.10 carat singlecut diamanter (19.699 kr.)
 • ROUND diamantring med 0.36 carat singlecut diamanter i 14 karat guld (13.699 kr.)
 • OVAL diamantring med 0.35 carat singlecut diamanter og en sort onyx ædelsten (3699 kr.)
 • DRÅBEFORMET diamantring med 0.35 carat singlecut diamanter og FANTASTISK fire opal ædelsten (8999 kr.)

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar