Backstage

Forkæl dig selv…

Åååh ja, jeg er en lykkelig kvinde når det her skilt møder mig… Hvorfor? Fordi det betyder, at jeg skal forkæle mig selv og ikke mindst min krop. Jeg har nu været et par gange hos Something Personal – der er specialister i dybdegående massage. OG jeg kan sige det meget kort og præcist – jeg er TOTAL fan.

2014-12-28 15.49.57

Jeg booker 90 min til en dybdegående helkropsmassage (man kan også booke 30 og 60 min – samt andre typer massage) – og inden jeg lægger mig på briksen, bliver jeg altid spurgt af de dygtige massører, om der er noget særligt jeg gerne vil have fokus på? YES – min ryg og mine ben. Da jeg er meget aktiv med motionen, så er det en fest for mine ben at få massage og de ELSKER det. Ligeledes så har min ryg og nakke også rigtig godt af massagen – for udover at jeg har skoliose (skæv ryg), så sidder jeg – ligesom de fleste – meget ned og arbejder måske ikke helt korrekt foran skærmen. Kort sagt, min krop eeeeelsker massagen – og siden min mor gav mig babymassage som spæd, så har massage været lig med velvære for mig. Derfor booker jeg også altid massage når jeg er i udlandet – desværre med forskellig grad af kvalitet. Selv på de lækreste hoteller er massagen ikke altid i orden, men men men nu har jeg så fundet Something Personal, og som fast kunde der – er det lige før jeg ikke behøver massage når jeg rejser;)

Har du brug for massage? JA, for som min massør sagde til mig i går: ALLE har brug for en god massage, specielt i dag hvor vi har så meget stillesiddende og ensartet arbejde foran computeren. Så forkæl dig selv og din krop – smut forbi Something Personal og én af deres klinikker på enten Vesterbro/Frederiksberg, København K – eller Vallensbæk Strand.

God fornøjelse – og husk kroppen er dit vigtigste redskab i livet, så pas på den;)

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar