Backstage Rød løber

NAT GEO People – endelig!

Forleden var jeg inviteret til launchparty for Danamarks nye dokumentarkanal: NAT GEO People – der hører under National Geographic Channel. På invitationen stod der bla om denne nye tv-kanal: “…en seriøs dokumentarkanal med en feminin profil..”. Med de ord var jeg ikke et sekund i tvivl, det er en tv-kanal længe ventet – og savnet. For som den femininst (ja det er et positivt ord i min verden) jeg er, så er det dejligt med en tv-kanal der fokuserer på BÅDE kvinder OG så med seriøst indhold qua dokumentprogrammer og andet der er lærerigt og spændende. De mange reality-programmer er jeg ved at være en liiiille smule træt af. Det er derimod fedt med programmer, hvor man faktisk også bliver en smule klogere – det kan være på livet eller et særligt fagområde.

Anyway jeg tog glad til launchparty – også selvom min dag i forvejen var megapresset pga flere andre events. Det var derfor også et ultra kort visit – men det ændrer ikke på, at jeg nu glæder mig meget til at følge med på den nye tv-kanal og se nogle af de spændende programmer. Kanalen gik i luften d. 2/12 – men da vi ligger midt i en travl juletid, har jeg ikke fået set meget TV. Programfladen på NAT GEO People er tematisk opdelt, så det er nemt for os seere at følge med og vide hvilke dage der er hvad. Personligt er jeg selv klart mest til mandage og onsdage, med henholdsvis rejser og subkulturer som temaer.

Mit look på den røde løber…
Natgeo

10346451_10154956837805624_5611995962596888925_n

Som altid er jeg ikke bleg for at give den gas på den røde løber – og dette event ingen undtagelse. Håret var med et knaldrødt strejf – lavet af Kimie hos Zenz, der også stod for makeuppen. Kjolen var fra Topshop, bæltet fra aftertherobes.dk – og taske fra Zagliani hos Kassandra Sko.

Smykkerne var alle i røde nuancer – perfekt til kjolen og tasken:

– Funklende elegant halskæde med røde granat ædelsten i rosa forgyldt sølv (8499 kr.)

Øreringe med tre “blade” i rosa forgyldt sølv (1199 kr.)

Cool ring med røde rhodhonite ædelsten i sort sølv (4499 kr.)

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar