Konkurrencer Smykkestyling

1. ADVENT – konkurrence

advent01D4029(1)

HO HO HO HOOOOO – jeps, jeg føler mig som den helt store julemand – aka jule-smykkedronningen – for tiden;) For udover, at jeg lover dig den vildeste adventskalender – der sættes i gang i dag – så har vi også i JEWLSCPH en stor kalenderkonkurrence – med funklende smykkegaver ALLE dage frem til jul. Selv om det først er 1. december i morgen – så satte vi den allerede i gang på FACEBOOK i dag – og fra i morgen d. 1 december kan du følge med og vinde en masse smukke smykker HER.

Vind den vildeste diamantring…

Tilbage til min store adventskonkurrence – der lægger særdeles funklende ud  og jeg udlodder her 1. advent denne smukke  diamantring med 0.35 carat singlecut diamanter. Værdien er 2999 kr. (OBS: ringen jeg udlodder er str. 53).

Du deltager i konkurrencen om den smukke diamantring ved at gøre følgende:

1. Sørg for at følge mig på Instagram @maimanniche_jewlscph

2. Reposte mit billede på instagram med: @maimanniche_jewlscph #jewlscph #adventskonkurrence

Vinderen bliver trukket næste søndag d. 7 nov – hvorefter adventskonkurrencen for 2. advent sættes i gang….

Held og lykke – og glædelig 1. advent:)

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar