Ses vi hos House of Amber i dag?

1. ADVENT – konkurrence

advent01D4029(1)

HO HO HO HOOOOO – jeps, jeg føler mig som den helt store julemand – aka jule-smykkedronningen – for tiden;) For udover, at jeg lover dig den vildeste adventskalender – der sættes i gang i dag – så har vi også i JEWLSCPH en stor kalenderkonkurrence – med funklende smykkegaver ALLE dage frem til jul. Selv om det først er 1. december i morgen – så satte vi den allerede i gang på FACEBOOK i dag – og fra i morgen d. 1 december kan du følge med og vinde en masse smukke smykker HER.

Vind den vildeste diamantring…

Tilbage til min store adventskonkurrence – der lægger særdeles funklende ud  og jeg udlodder her 1. advent denne smukke  diamantring med 0.35 carat singlecut diamanter. Værdien er 2999 kr. (OBS: ringen jeg udlodder er str. 53).

Du deltager i konkurrencen om den smukke diamantring ved at gøre følgende:

1. Sørg for at følge mig på Instagram @maimanniche_jewlscph

2. Reposte mit billede på instagram med: @maimanniche_jewlscph #jewlscph #adventskonkurrence

Vinderen bliver trukket næste søndag d. 7 nov – hvorefter adventskonkurrencen for 2. advent sættes i gang….

Held og lykke – og glædelig 1. advent:)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ses vi hos House of Amber i dag?