Rød løber Smykkestyling

The Hunger Games: Mocking Jay – del 1

hunger01

Foto fra den røde løber: UffeWeng / bt.dk

Hunger03hunger04

RIGTIG mange har ventet på dagen i dag – på premieren af “The Hunger Games: Mocking Jay – del 1” – der er tredje film i serien. Jeg var selv så heldig at være inviteret til gallapremiere på filmen i går i Imperial – og var ret så spændt. Det første der mødte mig og Chris da vi ankom – var den VILDESTE kø foran biografen. Jeg har efterhånden været en del gange i Imperial, og aldrig før har jeg set SÅ lang en kø. Så man må sige filmen var længe ventet;)

Var filmen god? JA – så kort kan det siges;) Vi følger Katniss Everdeen, der har været igennem to dødsspil og overlevet. Hun er nu i denne film “sladredroslen” – dvs “The Mocking Jay” – der er blevet udråbt til maskot for hele Distrikt 13 og symbol på håb og revolution mod det mægtige The Capitol… Udfordringen er så også, at præsidenten af The Capitol holder hendes elskede Peeta til fange… Man skal holde tungen lige i munden for at følge med – men det betyder så også bare, at man bliver endnu mere draget ind i universet – og jeg har ikke helt tal på hvor mange gange jeg røg op af stolen;)

Behøver man have læst bøgerne? Niks, jeg har nemlig ikke. Behøver man have set de to forgående film? Hmm, jeg har selv set nr. 2 – men nr. 1 har jeg ikke set – og synes heller ikke det gør noget.

At der desuden i filmen er super dygtige skuespillere – såsom Jennifer Lawrence i hovedrollen som Katniss, det gør filmen endnu bedre. Sørgmodigt er det dog at se Philip Seymour Hoffman i hans sidste rolle – men han gør det godt!

Læs mere om filmen HER

Mit look

I aftenens anledning var jeg dullet op af dygtige Diana Wilms med hår og makeup – kjole fra “After the robes” (vildt den kun koster 399 kr.!!), jakke fra Elsa Adams Handmade, bælte fra “After the robes”, stilletter fra Saint Laurent, samt taske fra Valentino. Begge dele købt hos Kassandra Sko.

Aftens smykker var:

Halskæde med grøn onyx og 0.62 carat singlecut diamanter i sort sølv (10.749 kr.)

Store øreringe i forgyldt sølv (3799 kr.)

Dråbeformet ring med hvid agat og 0.35 carat singlecut diamanter (3699 kr.)

Stor firkantet ring med grøn onyx og 0. 45 carat singlecut diamanter (7299 kr.)

Rund ring med 0.343 carat brilliantslebne diamanter i 18 karat hvidguld (20.999 kr.)

Lækkert og elegant look – perfekt til en tur i biffen, og jeps – bare kom afsted og lad dig fange ind i Katniss’ eventyr og kamp for både kærlighed og demokrati;)

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar