Backstage

Farverige Per Hillo

2014-11-18 12.04.34_resized

2014-11-18 12.44.20_resized

per_01
Kan man andet end at blive i godt humør af, at kigge på de skønne malerier herover? Don’t think so – de smukke malerier er af den dygtige danske kunstner Per Hillo. Jeg har altid været glad for Per’s malerier, han forstår at signalere glæde, kærlighed og sende god energi ud med sine malerier. OG så hans malerier også samtidig super inspirerende – qua de mange farvekombinationer som han er kendt for.

Jeg var derfor ikke et sekund i tvivl, da jeg forleden så et af hans nyeste malerier (det øverste) på hans facebook profil. Det er en lidt anden stil end tidligere – og SINDSYGT smukt. Da min mor forleden fyldte år ville jeg derfor forære hende et maleri sammen med min bror i samme stil – og jeg ringede til Per. Maleriet skulle have noget blåt i sig – fordi det skal passe ind til vores lejlighed i Århus med “blåt” tema qua havudsigten;) Per vendte tilbage med det jeg står med herover – og ja, det er PERFEKT:)

Maleriet måler 150 x 200 cm – og koster 20.000 kr. Så det er et af de lidt dyrere – det er også stort. Men Per laver ALT – lige fra plakater til 100 kr. Se meget mere HER – og bliv selv glad i låget;)

Om min mor blev glad – hun blev LYKKELIG og nu skal maleriet op og hænge og sprede god karma, kærlighed og liv.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar