Backstage

Mit fix…

2014-10-04 16.47.182014-10-04 16.44.38derma01  Derma

FIX tænker du… og tænker måske på noget hvidt og knapt så sundt. Men JEG tænker på mit BEAUTY fix. For livet er altså sjovere når vi føler os velplejet, lækre og klar til at kaste os over dagens (mega spændende) opgaver – og derfor har jeg både nogle daglige og ugentlige fix. Hver dag står den på rens og pleje af min hud med Dermalogica – både morgen og aften. Det tager mere end 10 sekunder – men jeg lover dig, jeg har så fiiiin en hud af samme grund. Kombineret med mineral makeup fra Jane Iredale – så er jeg klar til dagens gøremål.

Ca hver anden uge får jeg fixet mine negle med Shellac – for smukke hænder og negle er simpelthen et must. Jeg ved ikke noget værre end grimme negle – og det gælder også mænd! Jeg går hos “la Vida Nabila” der har tre skønhedsklinikker: på Blegdamsvej, KBH Ø, på Jægersborg Allé, Charlottenlund og på Rosenborggade, Kbh K. Jeg er meget glad for at komme hos “la Vida Nabila” – for udover, at jeg kan få fixet mine negle, forkæle mig selv med lækre ansigtsbehandlinger og massage – så er der også en særlig god energi på klinikken. Og det er ikke uden grund – for ejeren af “la Vida Nabila” Nabila Kehlet, er en helt særlig POWERkvinde, med en fantastisk udstråling, energi og et helt særligt smil, som gennemsyrer alle klinikkerne. Jeg mødte Nabila første gang til Danish Beauty Award for nogle år siden, men først for nogle måneder siden gik det op for mig, at hun havde “la Vida Nabila” – og siden er jeg kommet hos hende. Et særligt twist ved Nabila er, at hun er paryk bruger og derfor er hendes klinikker specialiseret i hårløsninger til både kemopatienter og permanent hårtab. Det lyder måske ikke så opløftende, men igen – Nabilas fantastiske energi gennemsyrer klinikkerne og der er simpelthen så rart at komme.

Så hvad end du bor på Østerbro, i København K eller i Charlottenlund – så prøv “La Vida Nabila” næste gang DU skal fixes;)

OBS: er du også forelsket i de to ringe jeg har på på billedet? De er begge med 0.35 carat diamanter – den ene kombineret med lilla ametyst, den anden med labradorit ædelsten. (7.299 kr. pr stk). SE DEM HER

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar