Backstage

I seng med mig?

_K0C0842foto01

02

Hehe ja OK sorry – jeg kunne ikke dy mig for den overskrift;) Men NU kan du sove med TOTAL god stil i mit sengetøj med det cool leopardprint. Jeg har glædet mig HELT vildt til, at det endelige resultat af rigtig mange måneders arbejde blev leveret i dag – og HOLD NU OP JEG ER STOLT. Det er blevet SÅ flot og super lækkert. At designe sengetøj er et nyt område for mig, og ligesom med smykkerne vil jeg gøre alt 100000 % i orden – så alt lige fra guldkanten, til logoet – til æsken, er totalt gennemarbejdet og i samme topstandard som alle mine smykker. Så DU kan sove sødt, godt og med stil.

Baggrunden for, at jeg kastede mig over, at designe sengetøj er, at søvnen er helt afgørende for mig – og jeg synes der manglede noget cool sengetøj.  Hvad gør Mai så? Hun designer det selv – og da jeg er VILD med leopard, så blev det selvfølgelig i et super cool leopardprint.

Sengetøjet er lavet i en super lækker kvalitet i 100% bomuldsateen (der gør det eeeeeeekstra blødt) og målene er 140×200 (dyne) + 60×63 (pude). Sættet koster 499 kr.

KØB SENGETØJET HER

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar